Розробники Viber слідом за Facebook Messenger додала в свій додаток темну тему оформлення. Тепер кожен бажаючий може використовувати цю тему, яка при поганому освітленні знижує навантаження на очі. Втім, подібна функція буде впроваджена в нові версії Android і iOS. Viber вирішила не чекати виходу нових ОС для смартфонів, і впровадила власну функцію додатка месенджера.

Таку можливість реалізували у версії Viber 10.2.0.3. Щоб включити темний режим, досить зайти в налаштування програми і в розділі “Теми оформлення” встановити потрібну галочку. На жаль, на відміну від Facebook Messenger, інтерфейс стане не чорним, а сірим. Втім, систему ще можуть доопрацювати, і користувачі зможуть насолоджуватися незвичайним інтерфейсом месенджера.

Тим не менш, він все одно буде приємніше для очей і трохи економить заряд батареї. Якщо бути точним, то практично на 50% економії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Оновлене додаток вже доступно для скачування в магазинах Google Play і App Store.

Нагадаємо, що ОС Windows Lite, яка прийде на заміну провальною Windows 10, навчитися працювати навіть на гнучких смартфонах. Судячи з усього, компанія хоче зробити цілу екосистему електронних пристроїв, в яку будуть входити як смартфони і планшети, так і комп'ютери. Втім, вихід нової ОС запланований на 2020 рік, так що залишилося трохи почекати.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Meizu Zero за $1300 так і не з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія не зібрала необхідну кількість коштів, щоб випустити смартфон на ринок. Втім, публіка просто не готова до таких революційним смартфонів, які позбавилися від кнопок, роз'єм для зарядки і навушників, і навіть динаміків.

Знай.uа писав, що компанія Apple планує поліпшити захист від води в нових iPhone 2019 року. Тепер смартфони зможуть працювати навіть під водою, точно реагуючи на торкання людини по екрану.