Пам'ятайте амбітний китайський електромобіль Geely GE11? Тепер розсекречені всі технічні характеристики, названі ціни і нове ім'я Geely Jihe A. Судячи з усього, Tesla Model 3 доведеться посунутися, адже на ринок виходить новий електрокар.

Базова версія з АКБ ємністю 51,9 квтг обійдеться на домашньому ринку від 22,4 тис дол, а з 61,9-кіловатної батареєю — від 25,4 тис дол. Це на 5 тисяч доларів дешевше, ніж бюджетна версія Tesla. Автомобіль дешевше здатний подолати 410 км, а з батареєю більшої ємності — 500 км.

Максимальна швидкість обмежена відміткою 150 км/год, а розгін чомусь приводять до 50 км/год, він становить 3,8 с. до Речі, електромотор розвиває 163 л. с. і 250 Нм крутного моменту. Звичайно, про швидкості можна забути, але це дуже добре позначиться на запас ходу без підзарядки.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Volvo показала систему, яка дозволить уникнути ДТП на дорозі. Повідомляється, що система буде сканувати стан водія під час їзди, і якщо буде підозра, що водій втомлений, або навіть п'яний, система може самостійно зупинити автомобіль, і навіть його припаркувати. Обійти систему практично неможливо, так що в майбутньому, це допоможе уникнути величезну кількість ДТП.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий робот-пилосос Roborock Sweep Т6. Повідомляється, що його заряду вистачить на 2.5 години прибирання, а нова система дозволить прибрати весь будинок, заглянувши в усі куточки житла. Ціна за девайс досить приємна - всього 400 доларів. Швидше за все, апарату з'явиться і на ринку України, але терміни поки що невідомі.

Знай.uа писав, що розумний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 з'явиться на прилавках вже в червні 2019 року. Інсайдери повідомляють, що девайс з'явиться в двох модифікаціях - одна з них отримає чіп NFC, який дозволить оплачувати товари та послуги безконтактно.