Компанія Microsoft оголосила про випуск свого антивірусного програмного забезпечення для операційної системи macOS. Windows Defender Advanced Threat Protection перейменований в Microsoft Defender ATP і буде доступний користувачам macOS Mojave, macOS High Sierra і macOS Sierra. Програма пропонує повний захист від вірусів та загроз, а також можливість проводити повне і часткове сканування пристрою. Втім, враховуючи, як працює Windows Defender на ОС від Microsoft, системі мало хто буде довіряти. Нагадаємо, що Apple приділяє величезну увагу захисту системі, що дозволяє повністю відмовитися від антивірусів.

Представники Microsoft заявляють, що розробники Microsoft Defender ATP прекрасно розуміють, що багато компаній використовують не тільки Windows, але і інші операційні системи в своїх мережах. Тому було прийнято рішення створити програмне забезпечення, що охоплює більшу частину користувачів, і рухатися в напрямку максимальної кроссплатформенности. Буде система платної - поки немає ніякої інформації.

Випробувати новинку можна буде вже 21 березня.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Volvo показала систему, яка дозволить уникнути ДТП на дорозі. Повідомляється, що система буде сканувати стан водія під час їзди, і якщо буде підозра, що водій втомлений, або навіть п'яний, система може самостійно зупинити автомобіль, і навіть його припаркувати. Обійти систему практично неможливо, так що в майбутньому, це допоможе уникнути величезну кількість ДТП.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Xiaomi представила новий робот-пилосос Roborock Sweep Т6. Повідомляється, що його заряду вистачить на 2.5 години прибирання, а нова система дозволить прибрати весь будинок, заглянувши в усі куточки житла. Ціна за девайс досить приємна - всього 400 доларів. Швидше за все, апарату з'явиться і на ринку України, але терміни поки що невідомі.

Знай.uа писав, що розумний фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 з'явиться на прилавках вже в червні 2019 року. Інсайдери повідомляють, що девайс з'явиться в двох модифікаціях - одна з них отримає чіп NFC, який дозволить оплачувати товари та послуги безконтактно.