Microsoft відкриває доступ до нового браузеру.

Мова йде про Microsoft Edge, який досі не користується величезною популярністю. На даний момент доступна лише тестова версія і на деяких ресурсах Китаю. Браузер не призначений для релізу, так що іншим користувачам все ж доведеться дочекатися своєї черги.

З особливостей: Microsoft Edge працює він на двигуні Chromium. Зовні він схожий на Гугл Хром, але швидше за все в підсумку він буде значно відрізнятися. Замість того, щоб синхронізувати дані з допомогою облікового запису Google, Microsoft буде пропонувати власну пошту. Однак, як би компанія не рекламувала браузер, він не буде таким же швидким, як Google Chrome, або Opera. Справа в тому, що ці конкуренти покращують власні браузери протягом десятків років, а Microsoft зважилася на кардинальні зміни тільки зараз.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Google вирішила позбавити користувачів Gmail від одного популярного сервісу. Звичайно ж, мова йде про сервіс Inbox, який раніше користувався величезною популярністю. Повідомляється, що цей сервіс дозволяв автоматизувати роботу величезної кількості сервісів, які не були пов'язані між собою. Втім, для звичайних користувачів це не така вже й велика втрата, в той час як корпорації будуть втрачати мільйонні збитки.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Apple знову втрачає прибуток, і на цей раз на ринку Китая. Повідомляється, що китайці воліють купувати дешеві смартфони від китайських виробників, а не купувати дорогі смартфони від яблучної корпорації.

Знай.uа писав, що Microsoft розпочала гонку за мобільний геймінг разом з Google. Повідомляється, що корпорація запустить стриминговый сервіс, який дозволить грати у всі ігри на смартфоні. Чи буде ця система працювати справно - покаже час.