Відомо, що зараз більш ніж 3/4 від загальної кількості смартфонів у світі працюють на базі операційної системи Androidоригінальну версію якої Google випустила більше десяти років тому, тобто дуже давно. Втім, ні для кого не секрет, що данноа ОС вже застаріла як за технічними параметрами, так і морально.

Як стало відомо від офіційного джерела, яким виступив глава мобільного підрозділу Ю Чэндун, корпорація Huawei створювала свою власну операційну систему під назвою Kirin OS з 2012 року, і ось нарешті-то вона була завершена. В теорії, всі смартфони від Huawei зможуть з'явитися з новою ОС. Однак, китайська компанія зайшла ще далі, і буде пропонувати встановлення цієї ОС на смартфони конкурентів, щоб затьмарити iOS і Android.

Наголошується, що нова ОС від Huawei вийде вже в 2019 році, але в тому випадку, якщо Google з-за вимог уряду США буде змушена заборонити китайської корпорації, одному зі своїх ключових партнерів, використовувати платформу Android. Ймовірно, що девайс не з'явиться в цьому році, так як користувачі ще не готові до цього перевороту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Нагадаємо, що смартфони Samsung Galaxy S10 почали масово виходити з ладу. Варто нагадати, що ціни на смартфон починаються від 25 тисяч гривень, що робить їх дорогими девайсами. Однак, деякі користувачі помітили, що їх смартфони почали вирубуватися, і вже після цього не можуть включитися назад. Підзарядка не допомагає, як і глобальна перепрошивка пристрою. Компанія почала змінювати смартфони гарантії, що натякає на те, що самі пристрої мають поломки компонентів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple показала рекламний ролик з допомогою iPhone XS і хокеїстів. Компанія давно не знімає студійну рекламу своєї продукції, а робить ролик прямо з допомогою своїх смартфонів, і це відео не стало винятком. На ролику можна побачити звичайний день професійного хокеїста.

Знай.uа писав, що компанія Google вирішила оновити Play Market, яким користуються мільйони користувачів. Серед іншого, дизайн дозволить краще використовувати сервіс, так як дизайн став більш мінімалістичним.