Бренд HONOR анонсував смартфон HONOR 20i, отримав екран на 90% передньої панелі і фронтальну камеру на 32 Мп в каплевидном вирізі. Зазначимо, що девайс не буде топовим, а його ціна точно порадує користувачів. Серед іншого, апарат вийшов дуже непоганим, навіть незважаючи на свою бюджетність.

Діагональ екрану смартфона становить 6,21 дюйм, а його дозвіл — 2340х1080 пікселів. Усередині встановили процесор Kirin 710, до 6 ГБ оперативної пам'яті і акумулятор на 3400 маг. Акумулятора вистачить на цілий день без підзарядки. Оперативної пам'яті точно вистачить для всіх існуючих ігор на ринку, не кажучи вже про відео, музики, і навіть спілкуванню у соцмережах.

HONOR 20i буде продаватися в трьох кольорах: Gradient Blue (блакитний), Gradient Red (червоний) і Midnight Black (чорний). За версією 6/64 ГБ і 4/128 ГБ в Китаї просять близько 240 доларів, 6/128 ГБ — 284 долара, а топовий варіант 6/256 ГБ оцінюється в 328 доларів. За таку ціну краще смартфона не знайти, враховуючи його потужність і камеру.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що складаний Samsung Galaxy Fold вже надійшов у продаж, і компанія навіть закрила передзамовлення на нього з-за величезної кількості покупок. Проте, користувачі можуть залишитися без грошей, і без телефону. Блогери, які один з перших випробували новинку, повідомили, що вже після 2 днів експлуатації екран почав ламатися, а відновленню він не підлягає. Це означає, що компанія Samsung показала весь світ, і почала продавати просто даремний шматок пластику, який коштує величезних грошей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei Mate 20X 5G показали на фото. Відзначимо, що в мережу злили фото упаковки смартфона, яка виглядає дуже незвично. Відразу варто відзначити її розміри - вони просто величезні. Відчуття, ніби разом зі смартфоном туди поклали і ноутбук. Втім, про вихід смартфона поки немає ніякої інформації, але упаковка дає нам зрозуміти, що незабаром компанія представить цей девайс публіці.

Знай.uа писав, що компанія Google зливає дані користувачів. Повідомляється, що пошуковик може злити дані з iPhone, якщо їх просять правоохоронні органи.