Відомий точними в минулому прогнозами про новинки Apple аналітик Мін-Чі Куо розповів про декілька нововведення в камерах майбутніх iPhone.

Основний модуль у 5,8 - 6,5-дюймового смартфонів (спадкоємці Xs Xs і Max) стане потрійним, передало слова Куо видання 9to5Mac. Третя лінза познайомить користувачів iPhone з ультраширокой оптикою, якої так не вистачало всім смартфонам від яблучної корпорації. Зазначимо, що смартфони почнуть знімати набагато краще, так як у всіх моделях був один великий недолік: немає широкоформатної зйомки.

Матриця виробництва Sony забезпечить 12 Мп, розмір точок сенсора складе 1 мкм. Останнє означає, що лінза буде вимагатися більше світла. Можливо, компанія зможе створити найкращу в світі камеру, і обійти за якістю фото навіть Huawei.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Apple перейде на 12-Мп сенсор у фронтальних камерах (замість поточних 7 Мп). Система лінз стане пятиэлементной проти 4 стекол в актуальному модельному ряду. Нова камера з'явиться в усіх трьох iPhone 2019 року випуску. Не виключено, що ціна теж помітно зросте. Однак, судячи з продажу iPhone 2018, компанія не може підвищувати ціни, так як її гаджети перестануть купувати зовсім.

Нагадаємо, що складаний Samsung Galaxy Fold вже надійшов у продаж, і компанія навіть закрила передзамовлення на нього з-за величезної кількості покупок. Проте, користувачі можуть залишитися без грошей, і без телефону. Блогери, які один з перших випробували новинку, повідомили, що вже після 2 днів експлуатації екран почав ламатися, а відновленню він не підлягає. Це означає, що компанія Samsung показала весь світ, і почала продавати просто даремний шматок пластику, який коштує величезних грошей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei Mate 20X 5G показали на фото. Відзначимо, що в мережу злили фото упаковки смартфона, яка виглядає дуже незвично. Відразу варто відзначити її розміри - вони просто величезні. Відчуття, ніби разом зі смартфоном туди поклали і ноутбук. Втім, про вихід смартфона поки немає ніякої інформації, але упаковка дає нам зрозуміти, що незабаром компанія представить цей девайс публіці.

Знай.uа писав, що компанія Google зливає дані користувачів. Повідомляється, що пошуковик може злити дані з iPhone, якщо їх просять правоохоронні органи.