Компанія Microsoft представила інтерактивну смарт-дошку під назвою Surface Hub 2S. Гаджет призначений для відеоконференцій, презентацій, роботи з графікою, фотографіями і так далі. Втім, гаджет виглядає дуже дивно. Його легко можна переплутати з мольбертом. Однак, апарат багатофункціональний, і його призначення обмежуються лише людською фантазією.

Microsoft Surface Hub 2S отримав сенсорний 4К-дисплей з діагоналлю 50 дюймів і співвідношенням сторін 3:2. Всередині: процесор Intel Core i5, 8 ГБ ОЗУ і 128 ГБ пам'яті формату SSD. Потужності йому точно вистачить навіть для ненажерливих програм.

Новинку можна катати по офісу на спеціальній підставці з коліщатками, закріпити на стіні, як телевізор або встановити на столі, як моноблок. Сам по собі девайс отримав мінімалістичний дизайн, який робить його схожим на сучасний телевізор.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Microsoft Surface Hub 2S оцінили в 9000 доларів. Старт продажів в червні. У комплекті йде стилус. Якщо такого розміру мало, то в 2020 році компанія випустить 85-дюймову версію за $12000.

Нагадаємо, що складаний Samsung Galaxy Fold вже надійшов у продаж, і компанія навіть закрила передзамовлення на нього з-за величезної кількості покупок. Проте, користувачі можуть залишитися без грошей, і без телефону. Блогери, які один з перших випробували новинку, повідомили, що вже після 2 днів експлуатації екран почав ламатися, а відновленню він не підлягає. Це означає, що компанія Samsung показала весь світ, і почала продавати просто даремний шматок пластику, який коштує величезних грошей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei Mate 20X 5G показали на фото. Відзначимо, що в мережу злили фото упаковки смартфона, яка виглядає дуже незвично. Відразу варто відзначити її розміри - вони просто величезні. Відчуття, ніби разом зі смартфоном туди поклали і ноутбук. Втім, про вихід смартфона поки немає ніякої інформації, але упаковка дає нам зрозуміти, що незабаром компанія представить цей девайс публіці.

Знай.uа писав, що компанія Google зливає дані користувачів. Повідомляється, що пошуковик може злити дані з iPhone, якщо їх просять правоохоронні органи.