В мережу злили офіційні фотографії неанонсовані смартфонів Google Pixel 3a і Pixel 3a XL. За даними інсайдерів, це офіційні знімки “бюджетників” Google. Втім, ці смартфони легко сплутати з звичайними Pixel 3 і 3XL.

Якщо джерело прав, то Google Pixel 3a і Pixel 3a XL отримали досить широкі верхні і нижні межі, зате позбулися вирізів старших моделей. Повернувся 3,5-мм аудіороз'єм. Обидві моделі виглядають однаково. Відмінності тільки в діагоналі екрана, так що нових деталей від них чекати не варто. Втім, це логічно, так як компанії немає сенсу придумувати нові фішки для смартфонів, які будуть продаватися дешевше. Флагмани завжди отримували все найкраще.

За чутками, Google Pixel 3a отримає 5,56-дюймовий Full HD+ OLED-екран, основну камеру з датчиком на 12 Мп і фронтальну на 8 Мп. Об'єм акумулятора складе 2915 маг. Його забезпечать технологією швидкої зарядки Quick Charge 4+. Модель Google Pixel 3a XL забезпечать 6-дюймовим екраном, процесор Snapdragon 710 і об'ємною батареєю. Відрізнятися вони будуть лише обсягом акумулятора, а також процесором.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Google За Pixel 3a попросять 450 євро, а за Pixel 3a XL — 550 євро. Вихід смартфонів очікується 7 травня, на виставці Google I/O 2019.

Нагадаємо, що складаний Samsung Galaxy Fold вже надійшов у продаж, і компанія навіть закрила передзамовлення на нього з-за величезної кількості покупок. Проте, користувачі можуть залишитися без грошей, і без телефону. Блогери, які один з перших випробували новинку, повідомили, що вже після 2 днів експлуатації екран почав ламатися, а відновленню він не підлягає. Це означає, що компанія Samsung показала весь світ, і почала продавати просто даремний шматок пластику, який коштує величезних грошей.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що Huawei Mate 20X 5G показали на фото. Відзначимо, що в мережу злили фото упаковки смартфона, яка виглядає дуже незвично. Відразу варто відзначити її розміри - вони просто величезні. Відчуття, ніби разом зі смартфоном туди поклали і ноутбук. Втім, про вихід смартфона поки немає ніякої інформації, але упаковка дає нам зрозуміти, що незабаром компанія представить цей девайс публіці.

Знай.uа писав, що компанія Google зливає дані користувачів. Повідомляється, що пошуковик може злити дані з iPhone, якщо їх просять правоохоронні органи.