Квест-директор Cyberpunk 2077 Матеуш Томашкевич (Mateusz Tomaszkiewicz) розповів, що студія CD Projekt RED працює над великою кількістю елементів, які не показала на демонстрації геймплея 2018 року. Розробники відзначили, що гра вже майже готова. Однак, деякі з місій в сюжеті радикально відрізняються від тих, які були раніше показано.

Говорячи про жанр Cyberpunk 2077 Томашкевич зазначив, що це гра у відкритому світі з упором на оповідання в антуражі похмурого майбутнього. Також це RPG, в якій треба приймати рішення і нести за них відповідальність. Втім, такий сеттінг раніше не був настільки популярним, але компанія вирішила зробити хід конем.

Гра пропонує безліч варіантів проходження місій і вибору шляху головного героя - все залежить від того, як саме захоче грати геймер. У студії ще багато механік, пов'язаних з різними варіантами проходження, які вона не показала. Це означає, що грі є чим здивувати геймерів, так як деякі ігрові механіки ще навіть не показали в мережі, так що від гри безперечно варто очікувати сюрпризів.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що Apple розповіла, що роблять зі старими моделями iPhone, які відслужили своїх власників. Компанія повідомляє, що займається розбиранням робот, який здатний розібрати 200 смартфонів за годину. Після цього, металеві компоненти йдуть на переплавку для корпусів для MacBook, а акумулятори переробляються. Повідомляється, що робот на ім'я Дейзі розбирає близько 1.5 мільйонів айфонів в рік.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony раніше вже розповідала про нової консолі Sony PlayStation 5, яка здивує користувачів небувалими характеристиками, з якими не зрівнятися навіть ПК. Проте, компанія Microsoft повідомила, що Xbox нового покоління виявиться могутніше за свого конкурента. Обидві приставки з'являться на прилавках вже в 2020 році, так що незабаром ми дізнаємося, хто виявився правий.

Знай.uа писав, що в мережі показали живої Meizu 16s в дії. Судячи з відео, смартфон здатний працювати максимально швидко, без жодних глюків. І хоча девайс не отримав топову начинку, ціна приємно порадує - близько 500 доларів.