Китайська компанія Huawei представила новий бренд, що отримав назву AirEngine. Його анонсували під час заходу Huawei Global Analyst Summit 2019. Новинка призначена для корпоративного обладнання Wi-Fi 6. Проте, в теорії, цей бренд може вплинути і на життя звичайних користувачів.

Комерційне використання Wi-Fi 6 розпочнеться у цьому році. Wi-Fi 6 - новий стандарт бездротової технології передачі зв'язку.

Huawei розповіли, що обладнання AirEngine спирається на технічні переваги:

  1. На фірмову технологію "розумних антен 5G"

    Популярні новини зараз
    Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
    Показати ще
  2. Технології прискорення додатків,

  3. "Інтелектуальну оптимізацію для безперервної роботи".

Як запевняють в компанії, перевагою AirEngine є підтримка нових додатків, таких як 4K і VR. І хоча на даний момент ці нововведення стосуються тільки корпорацій, в теорії, весь світ зможе перейти на нову технологію, яка збільшить швидкість передачі даних, а також захистить інформацію, яка передається по бездротовій мережі.

Цей стандарт у компанії планують впроваджувати на підприємствах. Компанія взяла участь у розробці Wi-Fi 6 – від стандартів і прототипів до комерційного використання.

Нагадаємо, що експерти вирішили перевірити, яка собівартість кожного iPhone, який з'явився на прилавках. Результати просто шокували. Виявляється, користувачі платять у два, а в деяких випадках і в три рази більше за бренд. Приміром, собівартість iPhone X всього лише 390 доларів, у той час як його вартість на момент виходу становила аж 1000 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що флагманський Meizu 16s отримає унікальну технологію. Судячи з злитим в мережу даними, смартфон отримає незвичайної камерою, яку вдалося прибрати з лицьової панелі смартфона. Швидше за все, вона буде висувною, як в смартфонах Vivo.

Знай.uа писав, що компанія Huawei готує до виходу складаний смартфон Mate X за $2500. Відзначимо, що компанія не поспішає продавати свою новинку, щоб не повторити невдалий план Samsung, яка почала продавати гнучкі смартфони занадто рано. В результаті, смартфони через кілька днів після експлуатації почав ламатися.