Компанія Meizu офіційно представила флагманський смартфон Meizu 16s.

Згідно заявам виробника, 16s отримав екран на 6,15 дюйма з співвідношенням сторін 18,6:9 і роздільною здатністю 2232х1080 точок. Дисплей займає 91,53% передньої панелі. Втім, це далеко не рекорд, але ось рамок практично не видно.

Зазначимо, що під екран розмістили сканер відбитків пальців. Якщо далі порівнювати попередником, то зросла і ємність акумулятора, що досягла 3600 маг. Однак, це не такий вже і великий показник як для смартфона 2019 року випуску.

Усередині встановлений топовий на сьогоднішній день процесор Snapdragon 855, що працює разом з 6-8 ГБ оперативної пам'яті і накопичувачем на 128/256 ГБ. Присутній чіп NFC.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Фронтальна камера отримала об'єктив з роздільною здатністю 20 Мп, якому в якості помічника дали ШІ, що буде намагатися покращувати фото, особливо зроблені в темряві або сутінках. Основна камера — подвійна, на 48+20 Мп, другий об'єктив забезпечує трикратний зум.

Що стосується цін, за девайс попросять 475 доларів до 570 доларів, в залежності від модифікації.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Nokia 9 PureView зламали за допомогою жуйки. Один з користувачів мережі показав на відео, як з допомогою пачки від жувальної гумки розблокував смартфон, обійшовши захист по відбитку пальців. Компанія поки ніяк не прокоментувала ситуацію, але швидше за все, це збій у системі пов'язаний з багом Android 9.0. Чи буде ця вразливість закрита - покаже час. Нагадаємо, що цей девайс отримав відразу 5 основних камер, які роблять знімки чудової якості.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знизила ціни на свої флагманські смартфони Pixel 3 і XL. Повідомляється, що таким чином компанія хоче збільшити продажі пристрою, так як незабаром на ринку з'явиться бюджетна версія цього смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Sony показала розумний телевізор за 70 000 доларів. Відзначимо, що новинка здатна відображати картинку в 8К. Однак, вмісту в такому форматі на сьогоднішній день дуже мало.