У ході саміту TIME 100 Тім Кук заявив, що хоче, щоб люди відмовилися від своїх айфонів і менше часу проводили в додатках. Це цілком очевидно, оскільки смартфони віднімають багато часу різними додатками, починаючи від ігор, і закінчуючи соціальними мережами.

Компанія не розраховувала на те, що люди будуть постійно використовувати свої айфони, і Тім Кук відзначив, що сам в останні місяці відключив push-повідомлення. Це хороший приклад, так як повідомлення тепер його не турбують. Однак, деякі з користувачів все ж працюють за допомогою смартфонів, і відмовитися від девайса в цьому випадку не так вже й просто.

Для виправлення ситуації купертіновци створили додаток Екранний час, допомагає людям позбутися від смартфонної залежності. Та й взагалі компанія всіляко намагається мінімізувати користувальницьке проведення часу в гаджетах. Чи зможуть користувачі зменш час за телефоном - покаже час. А поки, різні сервіси затягують все більше користувачів до себе.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Нагадаємо, що флагманський смартфон Nokia 9 PureView зламали за допомогою жуйки. Один з користувачів мережі показав на відео, як з допомогою пачки від жувальної гумки розблокував смартфон, обійшовши захист по відбитку пальців. Компанія поки ніяк не прокоментувала ситуацію, але швидше за все, це збій у системі пов'язаний з багом Android 9.0. Чи буде ця вразливість закрита - покаже час. Нагадаємо, що цей девайс отримав відразу 5 основних камер, які роблять знімки чудової якості.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знизила ціни на свої флагманські смартфони Pixel 3 і XL. Повідомляється, що таким чином компанія хоче збільшити продажі пристрою, так як незабаром на ринку з'явиться бюджетна версія цього смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Sony показала розумний телевізор за 70 000 доларів. Відзначимо, що новинка здатна відображати картинку в 8К. Однак, вмісту в такому форматі на сьогоднішній день дуже мало.