Компанія Microsoft збиралася прибрати популярний додаток Paint з Windows 10, але змінила своє рішення. Судячи з усього, користувачі знову відвоювали право користуватися чи не улюбленою стоковим додатком Windows. Зазначимо, що цього додатка вже дуже багато років, і деякі користувачі досі не гребують користуватися нею.

Виробник протягом останніх декількох місяців попереджав користувачів Windows 10 про те, що додаток Paint не увійде в травневе оновлення 2019 року (версія 1903).

"Так, MSPaint буде включений у версію 1903 Windows 10", - заявив Брендон ЛеБланк, старший менеджер програм для Windows в Microsoft.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також менеджер не прокоментував, чому компанія змінила свої плани, але дав чітко зрозуміти, що Paint залишиться в новій версії операційної системи.

Відзначимо, що компанія вже давно не оновлювала додаток, що дало зрозуміти користувачам те, що додаток може і зовсім зникнути.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Nokia 9 PureView зламали за допомогою жуйки. Один з користувачів мережі показав на відео, як з допомогою пачки від жувальної гумки розблокував смартфон, обійшовши захист по відбитку пальців. Компанія поки ніяк не прокоментувала ситуацію, але швидше за все, це збій у системі пов'язаний з багом Android 9.0. Чи буде ця вразливість закрита - покаже час. Нагадаємо, що цей девайс отримав відразу 5 основних камер, які роблять знімки чудової якості.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знизила ціни на свої флагманські смартфони Pixel 3 і XL. Повідомляється, що таким чином компанія хоче збільшити продажі пристрою, так як незабаром на ринку з'явиться бюджетна версія цього смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Sony показала розумний телевізор за 70 000 доларів. Відзначимо, що новинка здатна відображати картинку в 8К. Однак, вмісту в такому форматі на сьогоднішній день дуже мало.