Про те, що Samsung готує до анонсу друге покоління планшета Galaxy View ми писали ще в минулому році. У мережу злили рендери нового планшета, який має просто гігантський розмір.

Galaxy View 2 зовні не сильно відрізняється від свого попередника, хіба що в очі кидаються більш тонкі рамки навколо екрану. Втім, такі тенденції сучасного світу, і від рамок все ж довелося позбутися. Новинка також отримає спеціальну підставку, яка є частиною задньої сторони пристрою. Враховуючи розміри апарату, підставка йому просто необхідна для комфортного використання.

За чутками, планшет оснастять великим 17.5-дюймовим екраном. За роботу буде відповідати фірмовий процесор Exynos 7885. Він побудований по 14-нанометровому техпроцессу і має два ядра Cortex-A73 з тактовою частотою 2.2 ГГц і шість ядер Cortex-A53 з 1.6 ГГц. Додатково до цього, Galaxy View 2 отримає 3 ГБ оперативної пам'яті і ОС Android 8.1 Oreo. Так, для планшета це не топові характеристики, але заявлені функції він буде виконувати. Девайс стане корисним як в роботі, так і у спілкуванні в мережі.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Новинку повинні представити вже найближчим часом з вартістю близько 600 доларів США.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Nokia 9 PureView зламали за допомогою жуйки. Один з користувачів мережі показав на відео, як з допомогою пачки від жувальної гумки розблокував смартфон, обійшовши захист по відбитку пальців. Компанія поки ніяк не прокоментувала ситуацію, але швидше за все, це збій у системі пов'язаний з багом Android 9.0. Чи буде ця вразливість закрита - покаже час. Нагадаємо, що цей девайс отримав відразу 5 основних камер, які роблять знімки чудової якості.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знизила ціни на свої флагманські смартфони Pixel 3 і XL. Повідомляється, що таким чином компанія хоче збільшити продажі пристрою, так як незабаром на ринку з'явиться бюджетна версія цього смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Sony показала розумний телевізор за 70 000 доларів. Відзначимо, що новинка здатна відображати картинку в 8К. Однак, вмісту в такому форматі на сьогоднішній день дуже мало.