Новий патент Apple передбачає, що в майбутній версії Apple Pencil може бути змінний наконечник, який допоможе йому перетворюватися в кисть. У теорії, це допоможе перетворити планшет в робочу майданчик для архітекторів, дизайнерів, і навіть художників.

Нова технологія дозволить збільшити площу використання цього апарату. У патенті також показано, як можна використовувати тактильний зворотний зв'язок для імітації відчуття використання різних інструментів художника, таких як ручки, олівці, маркери і кисті. Це розв'яже руки користувачам, які хочуть використовувати планшет від яблучної корпорації в сфері роботи.

У компанії вважають, що сенсорний екран не може повною мірою прийняти необхідний художнику потік цифрової інформації з-за обмежень в апаратному забезпеченні електронного стилуса. Відповідно, його хочуть підвищити шляхом розширення функцій електронного пера. Не виключено, що вартість новинки буде позамежною, оскільки подібної технології у конкурентів поки що немає.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У патенті описується також змінний наконечник у вигляді кисті, здатний вимірювати ступінь вигину в кожній окремій щетинці. Швидше за все, компанія зможе відтворити цю технологію вже в нових планшетах.

Нагадаємо, що флагманський смартфон Nokia 9 PureView зламали за допомогою жуйки. Один з користувачів мережі показав на відео, як з допомогою пачки від жувальної гумки розблокував смартфон, обійшовши захист по відбитку пальців. Компанія поки ніяк не прокоментувала ситуацію, але швидше за все, це збій у системі пов'язаний з багом Android 9.0. Чи буде ця вразливість закрита - покаже час. Нагадаємо, що цей девайс отримав відразу 5 основних камер, які роблять знімки чудової якості.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Google знизила ціни на свої флагманські смартфони Pixel 3 і XL. Повідомляється, що таким чином компанія хоче збільшити продажі пристрою, так як незабаром на ринку з'явиться бюджетна версія цього смартфона.

Знай.uа писав, що компанія Sony показала розумний телевізор за 70 000 доларів. Відзначимо, що новинка здатна відображати картинку в 8К. Однак, вмісту в такому форматі на сьогоднішній день дуже мало.