На теренах китайській соціальній мережі Weibo з'явилися фотографії макета двох нових iPhone 2019. Втім, кількість витоків настільки, що поки вірити у все витоку точно не варто. Деякі з інсайдерів зможуть розповісти більше інформації про нових iPhone, але поки варто задовольнятися тим, що нам показали китайські експерти.

Судячи з усього, перед нами iPhone XI і iPhone XI Max. Як видно на знімках, пристрої отримають виріз на екрані. Це було очікувано, так як яблучна корпорація поки не готова до радикальних змін. Крім цього, фотографії підтверджують, що обидві новинки оснащена камерою з трьома модулями. Чи отримають смартфони круту камеру - покаже час. А поки можна розглянути новинку зі всіх сторін.

Смартфони будуть відрізнятися діагоналлю дисплеїв. Також їм приписують наявність нових матових кольорів, акумулятор на 3500-4000 мАч, порт для зарядки USB-C замість Lightning і захист від води за стандартом IP68.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, що Apple розповіла, що роблять зі старими моделями iPhone, які відслужили своїх власників. Компанія повідомляє, що займається розбиранням робот, який здатний розібрати 200 смартфонів за годину. Після цього, металеві компоненти йдуть на переплавку для корпусів для MacBook, а акумулятори переробляються. Повідомляється, що робот на ім'я Дейзі розбирає близько 1.5 мільйонів айфонів в рік.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Sony раніше вже розповідала про нової консолі Sony PlayStation 5, яка здивує користувачів небувалими характеристиками, з якими не зрівнятися навіть ПК. Проте, компанія Microsoft повідомила, що Xbox нового покоління виявиться могутніше за свого конкурента. Обидві приставки з'являться на прилавках вже в 2020 році, так що незабаром ми дізнаємося, хто виявився правий.

Знай.uа писав, що в мережі показали живої Meizu 16s в дії. Судячи з відео, смартфон здатний працювати максимально швидко, без жодних глюків. І хоча девайс не отримав топову начинку, ціна приємно порадує - близько 500 доларів.