Фахівці iFixit роздобули в свої руки новий смартфон Samsung Galaxy Fold і, традиційно, розібрали його на окремі компоненти. Експерти з'ясували, як цей смартфон покаже себе під час ремонту, а також назвали потенційну можливість поломки.

Швидше за все, інженерам Samsung в процесі розробки Galaxy Fold довелося піти на компроміс. Компанія сконцентрувалася на тому, щоб механізм шарніра був міцним і надійним для забезпечення багаторазового складання і розкладання екрану. Проте, компанія вирішила не додавати захист від пилу, у зв'язку з чим всі 3 смартфона, які потрапили в руки журналістам, зламалися в перші дні після отримання.

У них утворилася опуклість під дисплеєм якраз на тому місці, де розташований шарнір. Ймовірно, ця опуклість і призводить до пошкоджень дисплея. Після детальної розбирання, експерти відзначили, що сам шарнір досить міцний, і не підведе в найнесподіваніший момент. Однак, компанії необхідно попрацювати над смартфоном, який продається за ціною в 1800 доларів.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова представити величезний планшет Galaxy View 2, який отримає просто нереальні характеристики. Відразу варто відзначити, що девайс отримав 17.5-дюймовий екран, а також потужні процесор для виконання всіх заявлених функцій. Втім, сам по собі девайс тримати не дуже зручно, що так разом з ним при купівлі буде поставлятся і спеціальний чохол, який збільшить комфорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітники компанії Sony розсекретили характеристики PS5, яка стане консоллю майбутнього. Зазначимо, що девайс здатний видавати картинку в 4К-форматі при частоті кадрів в 60, який на сьогоднішній день вважається оптимальним. Варто додати, що компанія розробляла консоль з нуля, а не просто поліпшила існуючу версію.

Знай.uа писав, що компанія Huawei похвалилася продажами смартфонів. Зазначимо, що за фінансовий квартал продажі мобільних девайсів збільшилася на 50%. Такого навіть Apple не може досягти. Судячи з усього, корпорація може стати лідером на ринку, адже перешкодити їй на сьогоднішній день не може ніхто з конкурентів.