Підрозділ Huawei Consumer Business Group (BG) почало продавати на українському ринку нову модель бездротових навушників Huawei Freebuds lite. Зазначимо, що навушники змогли здивувати публіку відмінними характеристиками.

Huawei Freebuds lite працюють по протоколу Bluetooth 4.2 і можуть автоматично підключатися до попередніх пристроїв після того, як хоча б раз створять Bluetooth-з'єднання. Досить зручна штука, так не доводиться підключати кожен раз до свого телефону.

Кожен навушник Freebuds lite важить близько 5,6 р. До Huawei Freebuds lite додаються м'які силіконові насадки в чотирьох розмірах (L, M, S, XS) і додаткова пара спортивних фіксаторів. Зазначимо, що навушники можуть здивувати відмінним шумозаглушенням, що забезпечить відмінний звук, заглушаючи навколишній шум.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нова модель має IPX4 клас захисту від вологи і пилу, завдяки чому навушники можна використовувати під час активних занять спортом у будь-яких погодних умовах. Навушники відмінно підійдуть для активного відпочинку або занять спортом.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова представити величезний планшет Galaxy View 2, який отримає просто нереальні характеристики. Відразу варто відзначити, що девайс отримав 17.5-дюймовий екран, а також потужні процесор для виконання всіх заявлених функцій. Втім, сам по собі девайс тримати не дуже зручно, що так разом з ним при купівлі буде поставлятся і спеціальний чохол, який збільшить комфорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітники компанії Sony розсекретили характеристики PS5, яка стане консоллю майбутнього. Зазначимо, що девайс здатний видавати картинку в 4К-форматі при частоті кадрів в 60, який на сьогоднішній день вважається оптимальним. Варто додати, що компанія розробляла консоль з нуля, а не просто поліпшила існуючу версію.

Знай.uа писав, що компанія Huawei похвалилася продажами смартфонів. Зазначимо, що за фінансовий квартал продажі мобільних девайсів збільшилася на 50%. Такого навіть Apple не може досягти. Судячи з усього, корпорація може стати лідером на ринку, адже перешкодити їй на сьогоднішній день не може ніхто з конкурентів.