Видання 9to5google опублікувало скріншоти “безконтактного” браузера Chrome, що підтверджують існування операційної системи на базі Android Oreo, ймовірно, не вимагає взаємодій з сенсорним інтерфейсом.

Однак, цей браузер може з'явитися на кнопкових пристроях. Враховуючи, що кнопкові мобільники вже давно не популярні, компанія Google хоче привернути до себе якомога більше аудиторії. В Індії, наприклад, кнопкові девайси все ще користуються популярністю., так як ринок смартфонів захопили смартфони з цінником до 100$.

У верхньому лівому куті обох екранів бачимо систему повідомлень Android Oreo. Логічно, що за основу взяли не актуальну Android Pie або майбутню Android Q. Компанія вирішила не морочитися, і перетворила вже існуючу версію ОС в мобільну для кнопочніх телефонів. Раз операційна система буде працювати на відносно непродуктивних пристроях, то і більш стара версія підійде краще. Коли новинка з'явиться на кнопкових апаратах - невідомо.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова представити величезний планшет Galaxy View 2, який отримає просто нереальні характеристики. Відразу варто відзначити, що девайс отримав 17.5-дюймовий екран, а також потужні процесор для виконання всіх заявлених функцій. Втім, сам по собі девайс тримати не дуже зручно, що так разом з ним при купівлі буде поставлятся і спеціальний чохол, який збільшить комфорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітники компанії Sony розсекретили характеристики PS5, яка стане консоллю майбутнього. Зазначимо, що девайс здатний видавати картинку в 4К-форматі при частоті кадрів в 60, який на сьогоднішній день вважається оптимальним. Варто додати, що компанія розробляла консоль з нуля, а не просто поліпшила існуючу версію.

Знай.uа писав, що компанія Huawei похвалилася продажами смартфонів. Зазначимо, що за фінансовий квартал продажі мобільних девайсів збільшилася на 50%. Такого навіть Apple не може досягти. Судячи з усього, корпорація може стати лідером на ринку, адже перешкодити їй на сьогоднішній день не може ніхто з конкурентів.