Компанії перед виходом своїх продуктів (в даному випадку мова про смартфоні) роздає примірники тестовій групі, яка може розповісти про особливості реального використання. Але в Німеччині один із прототипів бренду HONOR загубився, про що стало відомо з оголошення. Втім, не виключено, що це лише незвичайна реклама, яка приверне до себе величезну публіку, адже за досить незвичайне заняття компанія готова виплатити ціле стан.

Німецьке представництво HONOR пропонує 5000 євро знайшла загублений ще не представлений смартфон. Тестер 22 квітня їздив поїздом з Мюнхена, Дюссельдорфа, і відповідно для жителів цих міст закликають бути уважнішими. За його словами, весь час прототип був захований в рюкзаку, але після повернення додому пристрою на місці не виявилося. Проте, компанія не визнала, що телефон загубився, щоб не дивувати публіку своєю халатністю. Втім, якщо все ж смартфон дійсно втратили, знайшла платять величезні гроші, якщо смартфон віднести в компанію.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За словами представників компанії, на смартфоні був сірий захисний чохол, закриває камери і дизайн задньої кришки. Таким чином, компанія хотіла приховати дизайн смартфона до офіційного анонсу.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова представити величезний планшет Galaxy View 2, який отримає просто нереальні характеристики. Відразу варто відзначити, що девайс отримав 17.5-дюймовий екран, а також потужні процесор для виконання всіх заявлених функцій. Втім, сам по собі девайс тримати не дуже зручно, що так разом з ним при купівлі буде поставлятся і спеціальний чохол, який збільшить комфорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітники компанії Sony розсекретили характеристики PS5, яка стане консоллю майбутнього. Зазначимо, що девайс здатний видавати картинку в 4К-форматі при частоті кадрів в 60, який на сьогоднішній день вважається оптимальним. Варто додати, що компанія розробляла консоль з нуля, а не просто поліпшила існуючу версію.

Знай.uа писав, що компанія Huawei похвалилася продажами смартфонів. Зазначимо, що за фінансовий квартал продажі мобільних девайсів збільшилася на 50%. Такого навіть Apple не може досягти. Судячи з усього, корпорація може стати лідером на ринку, адже перешкодити їй на сьогоднішній день не може ніхто з конкурентів.