Користувач Reddit під ніком AccomplishedPoet8 підрахував, що на покупку всіх скінів Mortal Kombat 11 піде 6440 доларів. Це величезна ціна за внутрішньоігрові предмети, які навіть не дають ніяких переваг в грі над іншими гравцями. Судячи з усього, жадібність розробників перейшла всі межі.

Також гравець вважав, що для покупки всіх скінів без доната гравцям в середньому доведеться витратити близько 3390 годин. Безперечно, за цей час гра точно набридне більшості користувачів, що теж позначиться на популярності новинки. Сам AccomplishedPoet8 за чотири години гри заробив приблизно 790 одиниць внутрішньоігрової валюти.

На пост AccomplishedPoet8 звернув увагу Ед Бун, креативний директор Mortal Kombat 11. Він відкинув підрахунки гравця. Він сказав, що підрахунки гравця це цілковита нісенітниця, і деякі скіни можна просто купити за реальні гроші, їх потрібно заробити в грі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова представити величезний планшет Galaxy View 2, який отримає просто нереальні характеристики. Відразу варто відзначити, що девайс отримав 17.5-дюймовий екран, а також потужні процесор для виконання всіх заявлених функцій. Втім, сам по собі девайс тримати не дуже зручно, що так разом з ним при купівлі буде поставлятся і спеціальний чохол, який збільшить комфорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітники компанії Sony розсекретили характеристики PS5, яка стане консоллю майбутнього. Зазначимо, що девайс здатний видавати картинку в 4К-форматі при частоті кадрів в 60, який на сьогоднішній день вважається оптимальним. Варто додати, що компанія розробляла консоль з нуля, а не просто поліпшила існуючу версію.

Знай.uа писав, що компанія Huawei похвалилася продажами смартфонів. Зазначимо, що за фінансовий квартал продажі мобільних девайсів збільшилася на 50%. Такого навіть Apple не може досягти. Судячи з усього, корпорація може стати лідером на ринку, адже перешкодити їй на сьогоднішній день не може ніхто з конкурентів.