Компанія OnePlus готується представити свої флагмани і вже за традицією перед релізом шукає бета-тестерів, які допоможуть виявити баги, а також своєчасно ділитися детальною інформацією зворотного. Одними з важливих критеріїв для набору бета-тестерів в OnePlus Lab - наявність зацікавленості і відповідальний підхід до справи. Відзначимо, що в ряди тестерів може піти практично кожен.

Якщо ви відповідаєте цим вимогам і готові прийняти участь в програмі, то до 3 травня вам необхідно надіслати заявку на адресу компанії, а знайти її ви зможете, перейшовши за цим посиланням. Бета-тестери, в якій би країні світу вони не знаходилися, отримають абсолютно безкоштовно OnePlus 7 Pro для вивчення, оцінки і надання відгуків про його роботу. Однак, це вся цікава затія не закінчується. Корпорація обіцяє, що буде публікувати в мережу всі відгуки від тестерів, якими б вони не були. таким чином, компанія хоче показати, що готова до критики, а також прислухається до думки і прохання користувачів.

Зі свого боку, компанія обіцяє публікувати рецензії без цензури і незалежно будуть вони позитивними чи критичними. Якщо бета-тестер вчасно надавав цінну інформацію і його робота виявилася ефективною, то OnePlus 7 Pro залишиться у нього в користуванні без оплати її вартості.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Samsung готова представити величезний планшет Galaxy View 2, який отримає просто нереальні характеристики. Відразу варто відзначити, що девайс отримав 17.5-дюймовий екран, а також потужні процесор для виконання всіх заявлених функцій. Втім, сам по собі девайс тримати не дуже зручно, що так разом з ним при купівлі буде поставлятся і спеціальний чохол, який збільшить комфорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітники компанії Sony розсекретили характеристики PS5, яка стане консоллю майбутнього. Зазначимо, що девайс здатний видавати картинку в 4К-форматі при частоті кадрів в 60, який на сьогоднішній день вважається оптимальним. Варто додати, що компанія розробляла консоль з нуля, а не просто поліпшила існуючу версію.

Знай.uа писав, що компанія Huawei похвалилася продажами смартфонів. Зазначимо, що за фінансовий квартал продажі мобільних девайсів збільшилася на 50%. Такого навіть Apple не може досягти. Судячи з усього, корпорація може стати лідером на ринку, адже перешкодити їй на сьогоднішній день не може ніхто з конкурентів.