Додаток Google Fit від Google для відстеження фізичної активності нарешті добралося до iOS. Для довідки, на Android воно вийшло ще чотири роки тому, але пошуковик вирішив порадувати користувачів iPhone тільки зараз.

Саме по собі додаток досить просте і підійде саме невимогливим до такого роду користувачам. Так, воно не показує всі показники стану людського тіла, але стандартні функції відображає цілком собі відмінно.

Відмінностей від версії Android немає, але версія iOS може запропонувати синхронізацію з Apple Health та іншими сервісами, підключеними до цієї платформи Apple. Швидше за все, новинка з'явиться і в Apple Watch 4, які і без сервісу пошуковика відмінно справлялися зі своїми завданнями.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Крім того, дані з Apple Watch також будуть синхронізуватися з Google Fit.

Нагадаємо, що компанія Samsung готова представити величезний планшет Galaxy View 2, який отримає просто нереальні характеристики. Відразу варто відзначити, що девайс отримав 17.5-дюймовий екран, а також потужні процесор для виконання всіх заявлених функцій. Втім, сам по собі девайс тримати не дуже зручно, що так разом з ним при купівлі буде поставлятся і спеціальний чохол, який збільшить комфорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що співробітники компанії Sony розсекретили характеристики PS5, яка стане консоллю майбутнього. Зазначимо, що девайс здатний видавати картинку в 4К-форматі при частоті кадрів в 60, який на сьогоднішній день вважається оптимальним. Варто додати, що компанія розробляла консоль з нуля, а не просто поліпшила існуючу версію.

Знай.uа писав, що компанія Huawei похвалилася продажами смартфонів. Зазначимо, що за фінансовий квартал продажі мобільних девайсів збільшилася на 50%. Такого навіть Apple не може досягти. Судячи з усього, корпорація може стати лідером на ринку, адже перешкодити їй на сьогоднішній день не може ніхто з конкурентів.