В кінці літа або початку осені Samsung повинна представити нові фаблеты Galaxy Note 10. Очікуються відразу чотири версії: Galaxy Note 10 і Galaxy Note 10 Pro, а також їх 5G-версії. Відомий інсайдер Ice Universe з'ясував головні особливості новинок і поділився цією інформацією в соцмережах. Нагадаємо, що практично все про новий флагмані ми вже дізналися ще в середині березня, так як цей флагман не буде особливо відрізнятися від Galaxy S10, вихід якого відбувся в кінці лютого.

В першу чергу, зміниться зовнішній вигляд нових флагманів. Вони отримають дисплей із співвідношенням сторін 19:9, тому смартфони стануть більш витягнутими, а рамки навколо екрану будуть ще менше.

Крім цього, компанія вирішила додати відразу 4 об'єктива, що дозволить зробити камеру ще краще. Крім цього, об'єм акумулятора буде від 4500 до 5000 маг, в залежності від модифікації. Про ціну поки говорити рано, але апарат буде явно дорожче тисячі доларів.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Huawei вже готова випустити смартфон під власною ОС, яка стане в рази краще Android. Чи зможе творіння китайців затьмарити популярну операційну - покаже час.

Нагадаємо, що дизайн флагманського смартфона від Oppo K3 злили в мережу. Нагадаємо, що апарат покажуть вже 23 травня, так що чекати залишилося недовго. Інсайдери повідомляють, що смартфон отримає величезний дисплей, а також круту основну камеру, яка зможе здивувати якістю знімків.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанії-конкуренти Sony і Microsoft раптово повідомили про співпрацю. Судячи з усього, корпорації почали боятися конкуренції з боку Google, так що саме час почати співпрацю і протистояти пошуковому гігантові. Корпорації повідомили про співпрацю в плані розробки нових ігор і розвитку цілої ігрової індустрії.

Знай.uа писав, що компанія Huawei відмовиться від Android. Компанія Huawei повідомила, що готова відмовитися від Google, і випустити смартфони зі своєю ОС Kirin замість звичного андроїда. Варто нагадати, що розробкою нової операційки компанія займалася ще з 2012 року.