Бюро промисловості та безпеки США опублікувало документ, згідно з яким компанії Huawei дозволяється підтримувати існуючі в США мережі і обладнання, а також оновлювати програмне забезпечення. Втім, у компанії є одна перевага, яка дозволить ще трохи відкласти цю заборону.

Китайської компанії Huawei, яку ЦРУ підозрює в отриманні фінансування від спецслужб КНР, видали тимчасову ліцензію на діяльність у Сполучених Штатах. Про це повідомляє американське Бюро промисловості та безпеки. Подібні звинувачення тривають вже протягом декількох років.

Huawei і 68 підконтрольних їй компаній з різних країн виписали тимчасову ліцензію, яка буде діяти 91 день – з 20 травня по 19 серпня.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Дозвільний документ дозволяє китайської компанії підтримувати існуючі мережі і обладнання, а також оновлювати програмне забезпечення. Однак, по закінченню цього терміну, всі гаджети компанії на території США будуть під забороною.

Нагадаємо, що Китай оголосив бойкот компанії Apple. Повідомляється, що влада США змусили Google відмовитися від співпраці з китайським виробником смартфон Huawei. Компанії доведеться встановлювати на свої нові смартфони власну ОС, так як Android виявився недоступним. Тепер же китайський корпорації відмовляються від iPhone, і закликають купувати техніку від Huawei. Для Apple це означає втрату багатомільйонної прибутку.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft засмутила користувачів. Повідомляється, що оновлення, які усувають різні уразливості на ПК сильно гальмують застарілі гаджети. Приміром, Windows 10 на застарілих комп'ютерах буде працювати на 40 відсотків повільніше. Власникам старих комп'ютерів радимо оновити свій гаджет.

Знай.uа писав, що компанія Mozilla випустила новий браузер, який прийшов на заміну Firefox. Сам по собі браузер працює помітно швидше, а також має широкий функціонал, щоб стати головним конкурентом Google Chrome.