Дослідницька компанія Bloomberg NEF (New Energy Finance) опублікувала черговий прогноз розвитку электромобильного ринку. За даними аналітиків компанії, в 2018 році було продано більше 2 млн електромобілів, а всього на даний момент у світі налічується близько 5 млн електромобілів. Це означає, що ринок продовжує зростати, а водії поступово відмовляються від дизельних і бензинових авто, адже електрокар це не тільки турбота про екологію, але і величезна економія на паливі, яке з кожним роком продовжує дорожчати.

Прогноз Bloomberg NEF свідчить, що темпи продажів електричних моделей будуть активно рости і вже до середини 2030-х років електромобілі перевершать по продажу ДВЗ-моделі, а до 2040 року — займуть близько 57% ринку продажів. Судячи з усього, автовиробникам рано чи пізно доведеться відмовитися від бензинових авто, і почати переходити на повне виробництво електрокарів.

Нагадаємо, що Китай оголосив бойкот компанії Apple. Повідомляється, що влада США змусили Google відмовитися від співпраці з китайським виробником смартфон Huawei. Компанії доведеться встановлювати на свої нові смартфони власну ОС, так як Android виявився недоступним. Тепер же китайський корпорації відмовляються від iPhone, і закликають купувати техніку від Huawei. Для Apple це означає втрату багатомільйонної прибутку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Microsoft засмутила користувачів. Повідомляється, що оновлення, які усувають різні уразливості на ПК сильно гальмують застарілі гаджети. Приміром, Windows 10 на застарілих комп'ютерах буде працювати на 40 відсотків повільніше. Власникам старих комп'ютерів радимо оновити свій гаджет.

Знай.uа писав, що компанія Mozilla випустила новий браузер, який прийшов на заміну Firefox. Сам по собі браузер працює помітно швидше, а також має широкий функціонал, щоб стати головним конкурентом Google Chrome.