Компанія Google представила в Україні студентські тарифні плани для сервісів YouTube Premium і Music, які використовують для роботи підписку (платну).

Сервіси зі студентської підпискою працюють у повному обсязі. YouTube Music включає можливість слухати треки в рамках сервісу і дивитися кліпи, програвати ролики у фоні і завантажувати для офлайн-прослуховування. Всі ті функції, які хотіли користувачі, з'явилися в платному сервіс від Google. Втім, компанія теж бажає підзаробити, але зробила виняток для студентів.

YouTube Premium включає у вартість Music, а також розширює всі можливості будь-відеоконтент в рамках YouTube. Крім того, з підпискою стає доступний ексклюзивний контент: серіали, документальні фільми та реаліті-проекти від зірок YouTube і телебачення. Все це є ексклюзивним контентом Google.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

найважливіше - підписка деактивує рекламу. Тільки цього вистачає більшості для оплати повної вартості. Вона становить 99 і 79 грн за Premium і Music відповідно, а для студентів сервіси обійдуться в 59 і 39 грн. Приємний сюрприз для студентів, які не хочуть переплачувати.

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустила свій браузер, Edge для ноутбуків від Apple. Зазначимо, що цей браузер, за заявами розробників, гарантує надійну швидкість завантаження сторінок, а також широкий функціонал. Однак, на практиці, Edge програє таким конкурентам як Google Chrome, Opera і Mozilla Firefox за всіма параметрами. Для чого він потрібен насправді - загадка. Втім, на кожен товар знайдеться свій покупець.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Mozilla прискорила роботу браузера Firefox. За заявами розробників, браузер почав на 40% швидше працювати, якщо порівнювати з попередніми версіями. Проте, в цьому є певний сенс - компанія хоче скласти серйозного конкурента браузеру Chrome від Google. Подивимося, хто крутіший.

Знай.uа писав, щомартфон Vivo NEX 2 незабаром з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія спробувала зробити смартфон без рамок, при цьому без використання об'ємного дисплея, як у Galaxy S8.