Китайська компанія Xiaomi опублікувала фінансовий звіт за перший квартал 2019 року. Разом з іншими цифрами в компанії назвали і кількість працівників, а також середньостатистичну зарплату. Відразу варто сказати, що цифри вас шокують. Навіть Apple не кожен співробітник заробляє стільки.

Як пише MyDrivers, тепер стало відомо, що у компанії Xiaomi працюють 16 473 людини. З них 15 357 осіб працюють в Китаї, переважно в штаб-квартирі в Пекіні. Решта в основному у відділеннях в Індії та Індонезії. У компанії величезна кількість співробітників, і це цілком очевидно, якщо враховувати, з якою швидкістю вони розробляють нові смартфони і впроваджують нові технології, попередньо їх тестуючи.

У першому кварталі 2019 року виплати Xiaomi на винагороди та компенсації склали більше 2 мільярдів юанів (понад 760 мільйонів гривень). Якщо розділити цю суму на кількість працівників, то на кожного працівника в середньому припадає 41 300 юанів на місяць (це трохи менше 6 тисяч доларів або 157 тисяч гривень).

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft випустила свій браузер, Edge для ноутбуків від Apple. Зазначимо, що цей браузер, за заявами розробників, гарантує надійну швидкість завантаження сторінок, а також широкий функціонал. Однак, на практиці, Edge програє таким конкурентам як Google Chrome, Opera і Mozilla Firefox за всіма параметрами. Для чого він потрібен насправді - загадка. Втім, на кожен товар знайдеться свій покупець.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Mozilla прискорила роботу браузера Firefox. За заявами розробників, браузер почав на 40% швидше працювати, якщо порівнювати з попередніми версіями. Проте, в цьому є певний сенс - компанія хоче скласти серйозного конкурента браузеру Chrome від Google. Подивимося, хто крутіший.

Знай.uа писав, щомартфон Vivo NEX 2 незабаром з'явиться на прилавках. Повідомляється, що компанія спробувала зробити смартфон без рамок, при цьому без використання об'ємного дисплея, як у Galaxy S8.