Компанія Microsoft готує до випуску нову операційну систему Lite OS, яка за задумом творців, повинна замінити найпопулярнішу на даний момент ОС - Windows 10. Втім, чи зможе компанія випустити нову ОС без яких-небудь недоліків - покаже час. Варто відзначити, що розробкою нової версії ОС компанія займається трохи менше року, і це дуже малий термін для розробки цілої системи роботи різних програм.

З наявною інформацією відомо, що нова ОС буде мати низку якісних відмінностей від попередниці і головним бонусом в ній стане вбудований пакет Office 2019.

Наголошується, що нове програмне забезпечення виявиться простіше у використанні, буде мати спрощений інтерфейс і в ній буде якесь "єдиний додаток для налаштувань", за запевненням творців, "вкрай простий у використанні". Раніше компанія заявляла, що нова ОС буде працювати як з ПК, так і з ноутбуками і планшетами, і навіть смартфонами.

Компанія планує анонсувати Lite OS до середини травня, швидше за все, в рамках конференції для розробників Build 2019. Подивимося, що ж корпорація приготувала для користувачів в майбутньому.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що хакери успішно зламали iOS 12.3. Це означає, що захист системи смартфонів яблучної корпорації вміло обійшли. Jailbreak, так званий зламаний iOS, дозволяє завантажувати платні додаток абсолютно безкоштовно, а також кастомизировать інтерфейс. Втім, прошивка злітає вже через тиждень, так що кожні 7 днів доводиться перепрошивати його заново.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що експерти назвали найпопулярніший смартфон 2018 року. На диво, лідером став не Samsung або iPhone, а Xiaomi Redmi 5A, продажі якого досягли вже 20 мільйонів. Враховуючи, що смартфон отримав непогані характеристики, а його ціна приємно здивувала користувачів, цей смартфон має всі шанси користуватися популярністю і в 2019 році.

Знай.uа писав, що флагманський Samsung Galaxy Note 9 отримав приємне оновлення. Нова версія прошивки не тільки покращує систему безпеки, але і дозволяє робити більш якісні знімки за допомогою камери. Втім, незабаром на прилавках може з'явитися Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень-вересень 2019 року.