Компанія Apple 21 травня без зайвого галасу презентувала оновлені 13″ 15″ MacBook Pro. Корпорація любить влаштовувати сюрпризи користувачам, і цей день не виняток.

Основні зміни торкнулися 15″ MacBook Pro, який отримав процесори Intel 9-го покоління. Базова модель тепер оснащується шестиядерним Core i7 (2.6 ГГц, Turbo boost до 4.5 ГГц). Також доступний більш потужний варіант з восьмиядерним Core i9 (2.3 ГГц, Turbo boost до 4.8 ГГц) і кастомний збірка з восьмиядерним Core i9 з базовою частотою 2.4 ГГц і Turbo boost до 5 ГГц. Apple називає його “найшвидшим ноутбуком Mac в історії”. Охоче віримо, так як ноутбуки від яблучної корпорації відомі своєю быстродейственности, а також надійності (якщо не врахувати масові поломки клавіатур протягом декількох років).

13″ MacBook Pro з Touch Bar в базі тепер йде з чотирьохядерним Core i5 восьмого покоління (2.4 ГГц, Turbo boost до 4.1 ГГц). А ось топова конфігурація може похвалитися чотирьохядерним Core i7 із Turbo boost до 4.7 ГГц. Характеристики топові, але навіть не це порадує користувачів найбільше.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

представлених MacBook Pro оновили клавіатуру! Правда, не варто поспішати оформляти передзамовлення – це все той же механізм третього покоління, але в ньому тепер використовуються нові матеріали. У теорії, це дозволить забути про залипання клавіш і виходу з ладу. Вартість оновлених MacBook Pro 13 – від $1799, MacBook Pro 15 – від $2399.

Нагадаємо, що компанія Vivo готує до виходу відразу 2 нових смартфона, які будуть мати флагманські характеристики, при цьому будуть продаватися за доступною ціною. Крім непоганих показників камери, девайси отримають величезний об'єм акумулятора - 5000 ма. Подібними досягненнями не можуть похвалитися навіть iPhone XS Max і Samsung Galaxy S10. Що стосується цін, смартфони будуть продаватися не дорожче 400 доларів.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Huawei дала перший коментар з приводу припинення співпраці з Google. Компанія повідомила, що зробила дуже багато для просування ОС в маси, а також допомогла Google розвивати Android OS. Втім, корпорація вже має гідну заміну операційки від пошуковика - Kirion OS, яка незабаром з'явиться на смартфонах. Повідомляється, що її розробкою займалися ще з 2012 року.

Знай.uа писав, що експерти розповіли, коли електрокари перевершать по популярності дизельні та бензинові авто.