Всього за одну хвилину цей психологічний тест здатний розкрити секрети вашої підсвідомості і з'ясувати всю правду про ваш внутрішній стан. Відповідайте чесно, що ви побачили першим на зображенні? Після проходження тесту ви зможете дізнатися свій результат внизу.

Отже, що ви бачите?

Ви побачили череп

Це означає, що ви занадто напружені, і вам просто необхідний відпочинок. Проведіть день на природі або з рідними людьми і відверніться від повсякденних проблем.

Ви побачили двох дівчат

Ви з тих людей, які уважно ставляться до дрібниць і здатні розгледіти куди більше, ніж бачить інша людина зі сторони.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

До речі, самотність збільшує ймовірність розвитку деменції на 40 %. До такого висновку прийшли дослідники з Університету штату Флоріда після аналізу даних 12 000 людей, зібраних за 10 років. Слід зазначити, що ризик збільшується незалежно від статі, раси, етнічної приналежності або освіти.

Вчені скористалися даними дослідження, яке фінансується федеральною владою, з питань здоров'я та виходу на пенсію у американців 50 років і старше, а також їх подружжя. З'ясувалося, що у людей, які відчувають себе самотніми, збільшується ризик розвитку діабету, гіпертонії і депресії. Вони з меншою ймовірністю будуть займатися фізичними вправами і більш схильні до куріння.

Нагадаємо, дослідження вчених переконливо свідчать, що обійми є надзвичайно корисними для здоров'я людини, адже під час тактильного контакту відбувається вироблення так званих "гормонів щастя".

Як повідомляв портал Знай.uа, останній місяць осені буде дуже непростим для більшості знаків зодіакального кола. Багатьох придавить депресія і негативні емоції по відношенню до інших людей.

Також портал Знай.uа писав, що Управління по санітарному нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США затвердило псилоцибін в якості експериментального засобу лікування резистентної депресії і дало йому статус "проривної терапії".