Якщо ви мрієте побувати в Азії, у нас для вас є чудова новина! Краща бюджетна авіакомпанія світу AirAsia анонсувала розпродаж. Вона продає 5 мільйонів квитків за ціною від 3 доларів. Найдешевші квитки доступні на рейси всередині Малайзії. Перельоти з Малайзії в інші азіатські теж цілком бюджетні – їх вартість починається від 9 доларів. Зверніть увагу на те, що акційні квитки доступні для учасників клубу компанії Asia Asia Big. Ви можете приєднатися до клубу абсолютно безкоштовно.

Air Asia – кращий лоукостер Азії. Малайзійська бюджетна компанія здійснила свій перший рейс ще в 1996 році. Зараз вона здійснює внутрішні та міжнародні перельоти в 25 країнах за більш ніж 165 напрямами. Головний аеропорт авіакомпанії розташований у Куала-Лумпур. Флот компанії складається з 92 літаків. Air Asia десять разів ставала кращою бюджетної компанією світу за версією Skytrax.

Дістатися з України в Азію досить просто. Відома авіакомпанія Qatar Airways здійснює польоти з Києва в більш ніж 150 куточків всього світу. Крім того, ви можете скористатися послугами компаній МАУ, flyDubai, Air Astana, Etihad, Air Arabia, Emarates.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Розпродаж від Air Asia має декілька умов:

  • кількість квитків обмежена – їх 5000000;
  • акція триватиме до 18 листопада;
  • ви можете придбати квитки на рейси з 6 травня 2019 року по 4 лютого 2020 року;
  • придбані квитки поверненню не підлягають.

Акційні квитки доступні за базовим тарифом. Він передбачає провезення двох одиниць ручної поклажі на борту літака: одна – з габаритами 56х36х23 сантиметрів, друга (маленька сумка або, наприклад, ноутбук) – розміром до 40х30х10 сантиметрів. Загальна вага цих одиниць не повинен перевищувати 7 кілограм.

Дешеві квитки в Азію можна придбати на офіційному сайті або в мобільному додатку компанії AirAsia, а також на сайтах посередників Skyscanner, Kiwi.

Портал "Знай.uа" вже писав про інформаційні подкасти для мандрівників

А також про найбільш дивні скульптури світу, в існування яких складно повірити

Нагадаємо: як відзначити Новий рік в Парижі