Львів – це одне з найкращих українських міст для святкування нового року. Взимку воно перетворюється на чудову казку. Атмосферні вулички, усипані снігом, велична архітектура, мерехтливі вогники, запах кави, шоколаду, ялин і мандаринок перенесуть вас в новорічне пригода.

Святкування Нового року у Львові

Одна з фішок зимового Львова – традиційна різдвяна ярмарка, яка приваблює туристів з усього світу. Її зазвичай відкривають напередодні свята. Це єдина ярмарок європейського зразка в нашій країні. Вона розташована на площі Ринок та проспекті Свободи. Тут ви зможете насолодитися різними ласощами, національними стравами (варениками, галицькими пончиками і багатьом іншим) випити пряний глінтвейн, придбати різні сувеніри для себе та близьких. Головною героїнею ярмарку стане новорічна ялинка, яка розташується біля Оперного Театру.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як провести Новий рік у Львові

Обов'язково відвідайте різдвяну ковзанку під відкритим небом. Він неймовірно популярний серед місцевих жителів і туристів. І це цілком зрозуміло: адже що ще може створити чудовий святковий настрій! Ви насолодитеся зимовий містом, послухаєте святкову музику і гарненько повеселіться з близькими.

Обов'язково помилуйтеся чарівним середньовічним Львовом з головною оглядового майданчика, розташованого на Ратуші (Площа Ринок).

Де відзначити Новий рік у Львові

Один з найбільш популярних варіантів святкування – відвідування місцевих фестивалів. До них відносяться гастрономічні заходи, такі як Свято пампуха, музичні фестивалі та багато інших. Для проведення часу з дітьми чудово підійде відвідування гарного Зимового парку, де можна прийняти участь в конкурсах, пограти в ігри і покататися на санях.

Зустріти Новий рік у Львові можна найрізноманітнішими способами. Ви можете відправитися в один з вишуканих ресторанів, готелів чи кафе Львова, які пропонують різні святкові програми. Або ж можна орендувати квартиру і влаштувати затишний святковий вечір у колі найближчих.

Відпочинок у Львові на Новий рік неодмінно подарує вам чудові враження та незабутні емоції.

Портал "Знай.uа" вже писав про те, як відзначити Новий рік в Парижі

А також про те, що варто подивитися у Вінницькій області

Нагадаємо: як українці можуть заощадити на святкуванні Нового року