Якщо ви жадаєте веселощів на Новий рік, вирушайте в Одесу. Столиця гумору подарує вам незабутні враження. Головні вулиці міста: Дерибасівська, Успенська, Преображенська, Пушкінська, Приморський бульвар і Грецька площа здивують вас красивою ілюмінацією. А завдяки гостинним місцевим жителям ви відчуєте себе тут як вдома.

Де в Одесі зустріти Новий рік

У серці легендарної Перлини знаходиться новорічний ярмарок. Тут можна насолодитися пряними напоями та смачними стравами, випробувати безліч розваг, придбати сувеніри для себе та близьких і, звичайно ж, помилуватися ялинкою – головною красунею свята. Обов'язково відвідайте місцеві кафе. В них ви відчуєте справжній колорит Одеси.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Прогуляйтеся атмосферними святковими вулицями, прикрашених яскравими мерехтливими вогнями. Відвідайте головні визначні пам'ятки, пройдіться до Оперного театру, насолоджуйтеся відмінним ігристим вином і прислухайтеся до чаруючому шуму чорного моря. Завдяки всьому цьому ви закохаєтесь в Одесу.

Де відсвяткувати Новий рік в Одесі

Провести новорічну ніч можна в атмосферних кафе, ресторанах і готелях. Тут пропонують різні розважальні програми. Вас чекають смачні закуски, п'янкі напої і веселе караоке. Одесити переконані в тому, що на хороші враження не можна економити. Вам варто до цього прислухатися.

Популярністю користуються такі ресторани, як Пафос, Ігуана, Забава і караоке-клуб Драва. Сподіваємося, ви вже переконалися в тому, що Одеса гарна не тільки для літнього відпочинку. Зустріч Нового року в Одесі з місцевим колоритом запам'ятається вам надовго!

Портал "Знай.uа" розповідав про те, які місця Вінницької області варто відвідати

А також про те, як святкують Новий рік у Парижі

Нагадаємо: атмосферний Львів узимку перетворюється на справжню казку