Українська столиця готується до Нового року з вражаючим розмахом: вулиці прикрашають новорічним декором, мерехтливими ліхтариками і яскравими ілюмінаціями. Головною героїнею центральної площі стає чудова ялинка.

В музеях, галереях, театрах проходять різноманітні святкові вистави, мюзикли і фільми. Все це чудово доповнюють ярмарки та концерти. Якщо ви не знаєте, де провести Новий рік у Києві, вирушайте на Майдан незалежності, Михайлівську і Софіївську площу, на Співоче поле. Тут ви зможете зануритися в розкішну чарівну атмосферу.

Де відсвяткувати Новий рік у Києві з дітьми

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Малюків неодмінно здивують захоплюючі неонові вистави та новорічні мюзикли. Одне з найбільш популярних шоу – "Чарівний світ Різдва". У ньому гармонійно поєднуються театральна постановка з вражаючими перетвореннями і сучасні технології. Якщо ви надаєте перевагу класиці, вирушайте на балет "Лускунчик", який занурить вас у приємну дитячу атмосферу.

Де зустріти Новий рік у Києві: зимова казка на ВДНГ

На Народному виставковому центрі України щорічно проходить приголомшливий фестиваль Зимова країна. Тут не тільки діти, але і дорослі зможуть відправитися в казкове новорічне пригода, зустріти Діда Мороза і Снігуроньку, зарядиться святкової енергією. Гості в захваті від резиденції Діда Мороза, льодової арени та різдвяного ярмарку.

Де відзначити Новий рік у Києві: кафе і ресторани

Якщо ваша душа прагне веселощів, вам варто відвідати одну зі столичних вечірок. Вишукані ресторани пропонують захоплюючі святкові програми, відмінну їжу і розслаблюючі напої. Діти весело проведуть час завдяки незвичайним шоу-програмами, вікторинами та конкурсами з призами, шоу-балетів та оригінальним фотосесій. Найпопулярніші місця для святкування Нового року в Києві – музей-ресторан Щекавиця, готельно-ресторанний комплекс Софіївський посад, Karusel club, парк-ресторан Stop, ресторан Aurum, концерт-хол Allegro, Прем'єр Готель Русь, Трипільське сонце, тераса в бутік-готелі" Воздвиженський і багато інші.

Як ви бачите, існує безліч варіантів, де провести Новий рік у Києві. Святкування в столиці може бути неймовірно різним, і це не може не радувати жителів і гостей міста.

На порталі "Знай.uа": як відзначити Новий рік в Одесі

Читайте також: особливості святкування Нового року у Львові

Нагадаємо: куди поїхати на вихідні у Вінницькій області