Ісландія – приголомшлива країна, яка приваблює туристів з усього світу чарівною природою, величними фіордами, широкими полями, високими скелями і потужними водоспадами. Тут відбуваються природні явища, від яких захоплює дух.

Якщо ви мрієте відвідати цю країну, у нас для вас є чудова новина.

На жаль, поки з України в Ісландію прямих рейсів немає. Але завдяки лоукостерам дорога може вийти комфортного, швидкого і бюджетної. Відомі авіакомпанії Wizz Air Ryanair і здійснюють рейси в різні куточки Європи і світу.

Зараз можна придбати квитки на перельоти з Києва, Харкова і Львова в Ісландію за 97 євро в дві сторони. В січні варто шукати квитки на березень-квітень 2019 року.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Найбільш бюджетним варіантом для подорожі в Ісландії є рейс з пересадкою в Лондоні. Але в цьому випадку необхідно придбати транзитну візу, а такий варіант підходить не всім.

Але не варто впадати у відчай. Лоукостери пропонують і інші варіанти. З України в Ісландію з легкістю можна дістатися зі стиковками в Литві, Польщі і Австрії.

наприклад, квитки на рейси Київ-Відень-Рейк'явік 25 і 26 березня 2019 року обійдуться вам в 52 євро.

А долетіти з Рейк'явіка в Київ через Вільнюс 1 і 2 квітня 2019 можна всього за 45 євро.

Таким чином, загальна вартість перельотів з України в Ісландію і назад складає 97 євро.

Зі Львова найкраще летіти через Польщу. Квитки на рейси Львів-Катовіце-Рейк'явік 9 квітня 2019 обійдуться вам в 35 євро.

Повернутися з Рейк'явіка до Львова можна через Гданськ. На 20 і 21 квітня 2019 року доступні квитки за 76 євро.

Вартість всіх рейсів по такому маршруту складе 111 євро в дві сторони.

З Харкова теж досить зручно летіти через Польщу. На рейси Харків-Вроцлав-Рейк'явік 3 і 4 березня 2019 можна придбати квитки за 40 євро.

А повернутися з Рейк'явіка до Харкова через Гданськ 12-13 березня 2019 можна за 59 євро.

Це говорить про те, що злітати з Харкова у Рейк'явік і повернутися назад можна за 99 євро.

Ці квитки доступні на подорож з ручною поклажею в економ-класі. Підібрати підходящий варіант і придбати квитки можна на офіційних сайтах авіакомпаній Ryanair і Wizzair або на сайтах посередників Skyscanner.com і Kiwi.com.

"Знай.uа" вже писав про незвичайні і маловідомі місця Будапешта

А також про те, як подорожувати з одним рюкзаком

Нагадаємо: кращі програми для планування подорожі