При бронюванні хостелу зверніть увагу на наявність кухні. Тут ви можете самостійно приготувати сніданок чи вечерю. Це допоможе заощадити час, гроші, а також дозволить вживати корисну та смачну їжу в поїздці.

Представляємо вам 5 варіантів смачного, швидкого, простого, поживного і корисного сніданку.

Омлет з помідорками черрі

У багатьох хостелах на кухні можна знайти мікрохвильовку. В ній швидко можна приготувати смачний омлет. Збийте вінчиком або виделкою яйця з молоком, додайте сіль, перець, спеції за смаком і половинки чері. Залийте суміш у глибоку тарілку. Поставте в мікрохвильову піч на 5 хвилин. В омлет, крім помідорів, можна додавати все що завгодно - сир, шинку, гриби, болгарський перець, цибулю або інші овочі.

Авокадо тости

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Це неймовірно поживний, швидкий і легкий в приготуванні сніданок. Досить сходити на місцевий ринок або супермаркет і придбати кілька шматочків цільнозернового хліба і стиглий авокадо. У тости можна додати й інші інгредієнти. Відмінним варіантом стануть базилік і томати. Змастіть шматочки хліба невеликою кількістю оливкової олії і обсмажте на сковороді до утворення хрусткої скоринки. Подрібніть м'якоть авокадо до консистенції пасти з допомогою виделки, викладіть на тости, додайте листочки базиліка і шматочки помідорів. Додайте сіль, перець і бальзамік за смаком. При бажанні тости можна і не підсмажувати.

Млинці з яблуками

Це один з кращих варіантів сніданку. Пропонуємо простий рецепт. Вам знадобляться: кілька яєць, 4-5 великих яблук, борошно, цукор і мелена кориця. Очистіть яблука і натріть їх на тертці або дрібно наріжте, додайте борошно, цукор, яйця і корицю. Гарненько все перемішайте. Сформуйте з допомогою ложки оладки і обсмажте на невеликій кількості оливкової олії, вершкового масла, соняшникової або кокосового масла з обох сторін протягом 3-4 хвилин.

вівсяна каша з яблуками та корицею

Незважаючи на те, що багато хто вважає вівсяну кашу банальною, це корисний і швидкий сніданок. Досить відварити вівсяні пластівці з вершковим маслом і цукром або ж просто залити їх окропом і залишити на 4-5 хвилин. Наріжте половинку або ціле яблуко, викладіть на тарілку, посипте корицею, додайте мед і трохи солі. Коли каша звариться або запариться, додайте її в яблучну суміш, перемішайте. Зверху страву можна прикрасити ягодами або листочком м'яти.

Чіа-пудинг

Цей корисний сніданок зарядить вас енергією і подарує безліч поживних речовин. Вам знадобляться: насіння чіа, йогурт або молоко, горіхи, сухофрукти або пластівці, свіжі фрукти і ягоди. Залийте 2 столові ложки насіння чіа йогуртом або молоком в склянці і поставте його на ніч в холодильник (або хоча б на хвилин 30). Дістаньте з холодильника, додайте горішки, какао, сухофрукти або кокосову стружку – за бажанням. Після того, як насіння вберуть вологу, додайте персик, малину, полуницю, чорницю або будь-які інші фрукти і ягоди за смаком.

Зверніть увагу на те, що найчастіше на кухні хостелу можна знайти борошно, цукор, сіль, перець, олію та інші продукти. Тому перед тим як йти за покупками, перевірте, що вже є.

"Знай.uа" писав про те, як приготувати крем-суп зі шпинату і щавлю з авокадо всього за 10 хвилин

А також про оренду автомобіля в подорожі для новачків

Нагадаємо: 7 видів хостелів та їх особливості