Жадаєте пригод цього літа? Круїзна компанія Royal Caribbean сподівається найняти любителя подорожей, готового дослідити численні пункти призначення, такі як Аляска, Японія і Дубай, документуючи при цьому свої неймовірні враження. А за це йому непогано платитимуть.

Royal Caribbean опублікувала вакансію мандрівника, який протягом трьох тижнів повинен буде досліджувати узбережжя різних країн на круїзному лайнері. Про це повідомляє Evening Standard.

Успішний кандидат стане учнем так званого "головного інстаграмера" Руїса Френсіса, який отримав свою посаду після подачі заявки у 2016 році.

"Нам потрібен адреналіновий наркоман, який не тільки жадає пригод, але і володіє унікальною здатністю відобразити момент і розповісти історію в простому повідомленні в соціальних мережах", - йдеться в оголошенні.

За виконання вимог компанія Royal Caribbean обіцяє платити співробітникові 2,6 тисячі доларів на тиждень.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Щоб подати заявку, необхідно поділитися в Instagram історією своєї найкращої подорожі (це може бути фотографія або відео), відзначити аккаунт Royal Caribbean і поставити хештег #ShoreExplorer. Заявки приймаються з 9 години ранку 4 лютого по 23:59 1 березня.

При цьому кандидати повинні бути старше 21 років, мати дійсний закордонний паспорт і можливість подорожувати цього літа.

А от такі приголомшливі фотографії робить Руїс Френсіс під час своїх подорожей з Royal Caribbean.

Нагадаємо, працівники китайського заповідника перевдягаються у костюм панди, щоб дитинчата цих милих тварин могли з ними погратися, як зі своїми родичами.

Відео про те, як працівники зоопарку намагаються підготувати малюків до життя у дикій природі потрапило в мережу і настільки сподобалось користувачам, що вони назвали це "найкращою роботою у світі".

Як повідомляв портал Знай.ua, експерти склали рейтинг найбільш високооплачуваних вакансій в Україні.

Також Знай.ua писав про 2 поради, які забезпечать успіх на будь-якій співбесіді