Іноді підготовка до подорожі буває не менш цікавою, ніж сама подорож. Деякі люди читають путівники, інші дивляться фільми. Перед поїздкою також можна прослухати онлайн-курси, в яких розповідають про містах, мови, культури та історії.

Ми приготували список цікавих онлайн-курсів, від яких мандрівники будуть в захваті

Прочитай своє місто

Урбаністичний курс, завдяки якому ви зможете поглянути по-новому не тільки на місця, в яких ви ще не бували, але і на своє рідне місто. Ви зможете дізнатися, як ростуть вулиці і вдома, для чого потрібні легенди і міфи, і у міста є серце. Але найголовніше – те, що курс допоможе вам навчитися гуляти по кожному місту і звертати увагу на те, чого раніше не помічали. Кінцеве завдання теж доволі цікаве – розробка екскурсії-квесту в місті, який ви виберете.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Вчимо англійську з "Шерлоку"

Британський акцент, лондонський сленг і гумор – крутий курс для тих, хто збиратися відвідати Великобританію, а також для тих, хто хоче розширити свої пізнання в англійській. Кожен з уроків присвячений розбору однієї серії "Шерлока". Це збільшить словниковий запас і допоможе збагатиться новими незвичайними слівцями.

Архітектура як засіб комунікації

Це захоплюючий насичений курс для мандрівників, які обожнюють архітектуру. Якщо вилазкам на природу ви віддаєте перевагу прогулянки по місту серед величних будівель і рукотворних пам'яток, від цього курсу ви будете в захваті. Курс допоможе дізнатися, як архітектура працює з історичною пам'яттю, якими засобами вона виражає себе, яка архітектура служить духовним потребам, а яка задовольняє прості людські.

Раніше портал "Знай.uа" вже писав про те, в які теплі країни можна відправитися на волонтерство взимку

Читайте також: кращі стажировочные програми за кордоном 2019

Нагадаємо: найкращі інформаційні подкасти для мандрівників, які можна послухати в дорозі