У середу, 6 березня, стало відомо про те, що наглядова рада авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) прийняв рішення про відкриття нового пасажирського рейсу Херсон - Бургас (Болгарія). Про це повідомив директор комунального підприємства "Херсонські авіалінії" Віталій Кучерук.

Так, рейс МАУ буде здійснювати двічі на тиждень літаком "Ембрайер 190" з салоном на 109 місць. Варто відзначити, що це буде саме регулярний, а не чартерний рейс. Відкриття авіарейсу планується приблизно у другій половині травня – на початку червня цього року. Загальний час перельоту складе одну годину і десять хвилин.

"Це великий успіх, який дався нелегко. Адже переговори про відкриття авіасполучення з Болгарією велися ще з 2017 року", - заявив Віталій Кучерук.

Отже, з Херсона будуть виконуватися регулярні рейси на Київ, Стамбул і Бургас (другий за значенням аеропорт у Болгарії). Крім того, у графіку міжнародного аеропорту також є чартери на турецькі курорти Анталія (два рази на тиждень), Даламан (один раз на тиждень), і єгипетський Шарм-ель-Шейх (два рази на тиждень).

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що антимонопольний орган Італії наклав штраф на лоукостери Ryanair на €3 млн Wizz Air на €1 млн, визнавши, що дані авіакомпанії обманювали своїх пасажирів. Вся справа в тому, що у вартість квитків не був включений тариф з приводу вартості багажу.

Нагадаємо, що авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня запустила на сайті акційні пропозиції на авіаквитки.

Як повідомляв портал Знай.uа, нещодавно авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) "порадувала" українців нововведенням. З людей, які стояли в черзі, вибирали одну "жертву" з валізою, яка була близька до граничних показників, і вимагали сплатити надліміт.

Також портал Знай.uа писав, що популярна в Україні авіакомпанія-лоукостер Wizz Air запустила новий рейс з Києва в Бремен. Перший рейс цього повідомлення вилетів з Бремена о 13:24 1 березня і прибув в Україну о 16:24.