Відомий український телемандрівник Дмитро Комаров показав телеглядачам Бразилію - у останньому з випусків популярного проекту "Світ навиворіт".

Відповідне відео з'явилося у ефірі 1+1.

Поїздка до Бразилії видалася насиченою екстримом, незвичайними відкриттями та небезпекою, адже телеведучий подорожував екзотичними куточками країни.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Родзинкою подорожі стала дегустація "еліксиру молодості", який приготували спеціально для Комарова. Він, звісно ж, не міг відмовитися від диво-напою, основним складом якого є "чарівна ягода".

Комарову розповіли, що британський принц Чальз регулярно вживає такі "коктейлі" і почувається прекрасно, незважаючи на солідний вік. Не гребують екзотичним напоєм і деякі зірки Голлівуду - однак їх імена місцеві жителі лишили у таємниці.

"Такий коктейль дуже поживний і дає багато енергії. А ще ми живемо довше саме тому, що регулярно вживаємо сік цієї ягоди", - розповідають місцеві жителі.

Нагадаємо, український телеведучий Дмитро Комаров під час зйомок проекту "Світ навиворіт" не раз наражав себе на небезпеку. Згадати хоча б один із останніх випадків, коли він вирішив протестувати себе на сплаві по гірській річці.

Не розрахувавши сили водного потоку він опинився на дні, "воронка" затягла ведучого, а знімальна група думала, що Дмитро вже не з'явиться на поверхні. Наблизитися до місця було нереально. Та раптом його виштовхало на повітря, Комаров вдихнув на повні легені і відтоді дуже обережно ставиться до спорту. Та це ніщо, у порівнянні із тим, що днями побачив улюбленець публіки.

Як повідомляв раніше Знай.ua, ведучий програми "Світ навиворіт" на "1+1" Дмитро Комаров відправився в ризиковану подорож слідами зниклої безвісти в Амазонських джунглях британської мандрівниці Емми Келті.

Також Знай.ua писав про те, що Дмитро Комаров – один із найвідоміших ведучих України.