У середу, 13 березня, стало відомо про те, що компанія "Міжнародні авіалінії України" в цьому році планує отримати три моделі літака Boeing 737 MAX 8.

"Плани компанії передбачають постачання трьох літаків Boeing 737 MAX в 2019 році. З приводу їх реалізації, то перш за все ми повинні підкреслити, що пріоритетом номер один для МАУ завжди була і залишається безпека наших пасажирів на борту. Зараз МАУ веде активний діалог з виробником літаків Boeing 737 MAX і уважно стежить за ходом розслідування катастрофи рейсу ET302", — йдеться в повідомленні авіакомпанії.

Також у МАУ додали, що до комерційної експлуатації такі літаки можуть допустити лише тоді, коли проведуть обов'язкові процедури. Це робиться для того, щоб переконатися, що літаки відповідають всім вимогам безпеки, та отримано дозволи на їх польоти з боку авіаційної влади як мінімум США, ЄС та України.

Згідно з підписаними угодами, постачання літаків Boeing 737 MAX 8 буде відбуватися на умовах операційного лізингу.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відомий лоукостер SkyUp Airlines починає авіаперевезення за трьома новими маршрутами. Так, рейс Київ - Єреван стартує 17 травня 2019 року по понеділках і п'ятницях. Вартість квитка в одну сторону без багажу - від 1829 грн.

Київ - Бургас відкритий з 31 травня по 2-3 рази на тиждень. Вартість квитка в одну сторону без багажу - від 1325 грн.

Нагадаємо, що наглядова рада авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) прийняла рішення про відкриття нового пасажирського рейсу Херсон - Бургас (Болгарія).

Як повідомляв портал Знай.uа, нещодавно авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" (МАУ) "порадувала" українців нововведенням. З людей, які стояли в черзі, вибирали одну "жертву" з валізою, яка була близька до граничних показників, і вимагали сплатити надліміт.

Також портал Знай.uа писав, що популярна в Україні авіакомпанія-лоукостер Wizz Air запустила новий рейс з Києва в Бремен. Перший рейс цього повідомлення вилетів з Бремена о 13:24 1 березня і прибув в Україну о 16:24.