Королева Єлизавета II заборонила дружинам своїх онуків носити діамантові прикраси. Про це повідомляють британські джерела.

Герцогиня Кембриджська та Сассекская можуть носити тільки золото, срібло. А ось діамантові прикраси Меган Маркл і Кейт Міддлтон можуть надягати лише після 6 годин вечора.

Учитель з етикету і представник Кенсінгтонського палацу Міка Мейре повідомляє, що королева не дозволяє собі одягати діаманти днем, а тому таке правило вписали в королівський протокол.

Відтепер цього правила повинні дотримуватись і герцогині Кейт Міддлтон і Меган Маркл. У денний час до 6 годин вони мають право носити тільки золото, срібло, дорогоцінні камені і перли.
Так, на церемонії WellChild Awards Меган з'явилася у витонченій парі перлинних сережок, вартістю 12 тисяч доларів.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Кейт Міддлтон прийняла також більш консервативний підхід до вибору ювелірних виробів. У липні цього року герцогиня носила срібні сережки з перламутровими краплями.

Раніше повідомлялося, що Меган Маркл і її чоловік принц Гаррі відвідали черговий благодійний захід, яке проводилося на користь ветеранів — концерт "100 днів світу" в Лондоні.

Вбрання, в якому з'явилася герцогиня Сассекская, справив в інтернеті ефект вибуху бомби. Як пише Newshub, блакитне плаття від Jason Wu навело публіку на думку про те, що Вона чекає дитину. На фотографіях був виразно видно кругленький живіт 37-річної зірки телесеріалу "Форс-мажори".

Нагадаємо, "вибухнув, як бомба": в мережі підтвердили скандальні чутки про Меган Маркл. На фотографіях був виразно видно кругленький живіт.

Як повідомляв "Знай. ua", вони в секті: батько Меган Маркл продовжує отруювати королівське життя. Батько Маркл в черговий раз вирішив пропіаритися за її рахунок.

"Знай. ua" писав, що Меган Маркл була з двома чоловіками відразу, один з них – принц. ЗМІ дізналися, що Меган Маркл мала роман одразу з двома чоловіками.