У Сполучених Штатах Америки тривають жорстокі сутички між представниками реп-культури. Цього разу в результаті нападу загинув відомий репер Hollywood Play.

За інформацією видання New York Post, яке посилається на поліцію, стало відомо, що кривавий інцидент стався у Нью-Йорку, коли 35-річний Френк Снайдер стояв біля нічного клубу.

Hollywood Play

Відомо, що Hollywood Play отримав кулю в шию і ноги. Невідомі відкрили стрілянину з автомобіля, що проїжджав повз. Бригада швидкої допомоги доставила музиканта до лікарні, однак від отриманих поранень хіп-хоп виконавець загинув.

Поліція не впевнена, що мішенню був саме Снайдер. У репера залишилися дружина і донька.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в українській столиці свій концерт дала скандальна російська група "Кровосток". Їх виступ було заплановано в одному з клубів Києва. Репертуар виконавців – реп з нецензурною лексикою. Незважаючи на те, що зірки російської естради у зв'язку з подіями в країні відштовхують українських слухачів, шанувальників зібралося цілий зал.

Відомо, що музичний колектив був створений у Москві п'ятнадцять років тому. За цей час вони змогли завоювати любов до пісень у російської публіки. Як виявилося, в Україні фанатів "Кровостоку" не менше.

Варто нагадати, що американський репер Каньє Уест пішов з Twitter та Instagram. Причина такого кроку зірки поки що невідома. У суботу, 6 жовтня музикант без попередження видалив свої аккаунт. Своє рішення Уест ніяк не пояснив.

Можливо, це пов'язано з попередніми подіями. Адже в перших числах жовтня Каньє Уест піддався різкій критиці за підтримку Дональда Трампа, а також за пропозицію скасувати Тринадцяту поправку до Конституції США, яка була прийнята в 1865 році і заборонила рабство.

Нагадаємо, померла Монсеррат Кабальє: чим запам'яталася легендарна оперна співачка.

Як повідомляв Знай.uа Каньє Уест влаштував жорсткі розбірки через Ілона Маска.

Знай.uа писав, фото живого Тупака злили в мережу, світ стоїть на вухах.