У неділю, 14 жовтня, у росЗМІ з'явилася інформація про термінову шпиталізацію головного редактора "Ехо Москви".

Чоловіка відвезли у одну із столичних клінік, йдеться у повідомленні. Наразі Олексій Венедиктов знаходиться в хірургічному відділенні.

Уже через декілька годин після шпиталізації причину прокоментував сам Бенедиктов.

Мене вчора терміново госпіталізували з гострим болем в нирці і негайно прооперували в одній з московських лікарень Так, мені доведеться тиждень поспостерігати світ через інтернет і вікно лікарняної палати Операція пройшла успішно. І так - відчуваю себе відносно непогано. Величезне спасибі лікарям. І спасибі всім, хто так цікавиться моїм здоров'ям і бажає мені одужання
, - розповів головред.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Нагадаємо, відомий російський журналіст, головний редактор радіостанції "Ехо Москви" Олексій Венедиктов в інтерв’ю з помічником держсекретаря США у справах Європи і Євразії Вессом Мітчеллом поставив цілу низку питань, які принижуть українську націю.

Про це повідомляє "Ехо Москви".

Варто відзначити, що Олексія Венедиктова вважають одним з опозиційних російським журналістом, який постійно критикує російську влада, у тому числі Володимира Путіна.

Путін
Путін

Так, Венедиктов під час інтерв'ю з американським дипломатом поставив доволі провокативні запитання.

"Ви говорили про баланс. Де цей баланс, як ви його бачите в Україні, дуже багато хто вважає, що Україна – "держава що так і не відбулась".


Як повідомляв раніше Знай.ua, реакція російської влади на нову інформацію Великобританії про отруєння екс-офіцера російської розвідки Сергія Скрипаля та його доньки Юлії дуже нервова і дурна.

отруєння Скрипалів
отруєння Скрипалів

Таку думку в ефірі радіостанції "Ехо Москви" висловив її головний редактор, російський журналіст Олексій Венедиктов. За його словами, англійці видають інформацію про розслідування дуже дозовано, і це – лише початок.


Також Знай.ua писав про те, що помічник президента Росії Владислав Сурков зустрівся з так званим керівником псевдореспубліки "ДНР" Денисом Пушиліним.