16 жовтня у столиці Сербії, Белграді підірвали автомобіль, який належав акторці та телеведучій Маріяне Мічич.

Про це повідомило видання Novosti.rs.

"Згідно з попередньою інформацією, в Белграді в районі Вождовац вибухнув автомобіль марки Volkswagen Golf 4, під яким, як підозрюють, було встановлено вибуховий пристрій, який, швидше за все, було активовано пультом дистанційного керування", - сказано в повідомленні.

За попередньою інформацією, транспортний засіб належить Маріяне Мічич, але ним користувався її батько, який постраждав через вибух.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"У нього поранена рука і пошкоджені барабанні перетинки. Його життю нічого не загрожує. Чоловіка госпіталізували", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, що Марияна Мічич - сербська телеведуча і актриса, народилася 20 березня 1983 року. Вона зіграла в сербській версії "Великого брата".

Досвідчені слідчі Болгарії кажуть, що ніколи не стикалися з подібною жорстокістю. Такий злочин, за їхніми словами, міг зробити цілковитий психопат, або той, хто готовий на все заради своїх особистих інтересів.

Нагадаємо, в неділю, 7 жовтня, стало відомо, що в місті Русе на півночі Болгарії вбили журналістку Вікторію Маринова, яка займалася резонансним розслідуванням великих корупційних схем розкрадання коштів з фонду ЄС.

Як повідомляв портал "Знай.ua", правоохоронці Болгарії повідомили шокуючі подробиці вбивства відомої журналістки Вікторії Марінової.

Також "Знай.ua" писав, поліція затримала ймовірного вбивцю тележурналістки Вікторії Марінової