Особистий предмет, який належав Мерилін Монро, виставлено на аукціон. Про це повідомляє "УНІАН".

Зовсім скоро багатий щасливчик стане володарем єврейського молитовника, що належав секс-символу Монро. Книга, яка була видана в 1922 році, продаватиметься на аукціоні J. Greenstein & Co. 12 листопада в Сідархерсті, Лонг-Айленд. Торги будуть стартувати з 4600 доларів США.

Монро звернулася в іудаїзм в 1956 році, коли збиралася вступити в шлюб з письменником Артуром Міллером. Хоча подружня пара витримала тільки п'ять років, після розлучення Мерилін вирішила залишитися зі своєю вірою.

Сидур продається від імені свого нинішнього власника, американця, який живе в Ізраїлі. В описі сказано, що в книзі є нотатки, зроблені, очевидно, рукою Мерилін.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше повідомлялося, що нещодавно в мережі з'явилися фото з, можливо, першою в житті Мерилін фотосесії.

Фотографії нікому не відомої Норми Джин Догерті Бейкер зроблені, коли дівчата було 19 років. Відомо, що майбутнього секс-символа США фотографував Річард К. Міллер. Про це пише портал "Політека".

Так, фотосесія проходила в 1946 році, а її автор не мав ні найменшого поняття, що його недосвідчена модель в майбутньому перетвориться на одну з найвідоміших жінок в світі. Під час фотосесії Норма — справжнє ім'я Монро - ще не була блондинкою, проте вже випромінювала неповторний шарм свого фатального образу.

Сам фотограф надалі прокоментував цю знакову для нього фотосесію.

"Вона була просто солодкою, привабливою дівчиною з великими амбіціями", - заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з'явилися нові подробиці про смерть Мерилін Монро.

Раніше Знай.ua повідомляв, що засновниця курсів з етикету Міра Маєр розповіла, до яких хитрощів вдається Меган Маркл, щоб завжди виглядати бездоганно.

Також Знай.ua писав, про 10 зірок з трагічною долею, які зробили аборт.