Знаменитий у Сполученому Королівстві кіт-ясновидець пророкує стать майбутньої дитини Меган Маркл і принца Гаррі.

Сталося це в прямому ефірі британського телеканалу ITV.

Зазначимо, що ще 15 жовтня закохані офіційно оголосили, що незабаром королівське сімейство чекає поповнення.

Перед хвостатим эктрасенсом поставили дві мисочки з їжею. Одна з них була рожевого кольору, а друга - блакитного, що символізувало жіночу і чоловічу стать відповідно. Популярний кіт Фенікс навіть не сумнівався в тому, з якої мисочки поїдати корм. Практично без всяких роздумів він попрямував до рожевої.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Прямо у прямому ефірі ведучий телепередачі вигукнув:

"О, Боже, це дівчинка! Немає ніяких сумнівів!"

Як відомо, кіт Фенікс вже не раз передбачав майбутнє. Багато його передбачень виявилися правдивими. Наприклад, під час останнього чемпіонату світу з футболу, що пройшов у 2018 році в Росії, вусатий екстрасенс заздалегідь передбачив результат багатьох матчів.

Нагадаємо, напередодні в королівській родині підтвердили, що Меган Маркл вагітна. Незабаром принц Гаррі і його дружина герцогиня Сассекская вирушили об'їжджати Австралію і Океанію. Відомо, що першу зупинку зробили в Адміральському будинку.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", молодша сестра дружини герцога Кембриджського Вільяма, 35-річна британська світська левиця народила сина 15 жовтня. Як повідомляють ЗМІ, це перший дитина Піппи. Відомо, що дитина народилася здоровою і досить великою.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що минулого тижня у Великобританії святкували весілля 28-річної внучки королеви Єлизавети II – Євгенії з її обранцем Джеком Бруксбэнком. На заході були присутні багато зірок, деякі з них відзначилися особливим вибором нарядів.