Літній пацієнт російської психоневрологічної лікарні №5, над яким знущалися санітари, помер. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на прес-службу МОЗ Челябінської області.

За словами представниці відомства, чоловік помер вдома через деякий час після виписки.

"У нього був цілий ряд захворювань, крім того, це літня людина", — пояснила вона.

Пізніше прес-служба регіонального МОЗ повідомила, що був підписаний наказ про звільнення головного лікаря лікарні. Представники відомства проводять перевірки в медустанові, також плануються перевірки в інших лікарнях.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Напередодні в інтернеті опублікували відео, на якому два медбрата знущаються над літнім пацієнтом. Головлікар лікарні Олександр Бєліков, в якій було знято відео, заявив, що була створена спецкомісія для перевірки інформації про знущання. Пізніше стало відомо, що один з санітарів знаходиться на лікарняному, а другий — у відпустці. Слідчий комітет почав перевірку інформації про знущання.

Повідомляється, що вперше відео потрапило в мережу після знайомства одного з санітарів з дівчиною в онлайн-грі. Після кількох днів спілкування співробітник психлікарні в Магнітогорську почав висилати страхітливі відео.

Як раніше повідомляв портал, чоловіки, які в серпні протягом 5 годин знущалися, ґвалтували 16-річну дівчинку, за рішенням Броварського міжрайонного суду вийшли під заставу в 140 тисяч гривень.

Дане рішення винесла суддя Білик. Про це стало відомо завдяки повідомленням користувача Людмили Миколаївни в Facebook.

Активістка нагадала, що в серпні ґвалтівники 5 годин знущалися над дівчиною, а коли та знепритомніла, її відносили в холодний душ. Двох чоловіків відразу ж заарештували і відправили в СІЗО, однак через два місяці їх відпустили під заставу.

Нагадаємо, санітари натовпом знущалися над беззахисним дідусем.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" суд за копійки відпустив справжніх монстрів.

Також, як раніше повідомляв портал "Знай.uа" репетитор-маніяк тривалий час знущався над школяркою.